Nails Inc – 4 gel effect autumn/winter lakker

I dag har jeg resten av høst/vinterlakkene til Nails Inc! De jeg skal vise i dag er Gel effect lakkene, som gir en like fin glans som gelelakker gjør!

 
Nailsinc7

 

 

Klikk på «read more» for å se swatchene!

NPD-037
Green park mews – 2 lag
Den første lakken ut er denne veldig lys beige/grå lakken. Denne har en del gult i seg, så den lener seg mer mot beige enn grått. Dette er en veldig grei lakk å bruke i mer nøytrale settinger! Formulaen var god, og lakken dekket på 2 lag.


 

NPD-046
Primrose hill lane – 2 lag
Neste ut er denne lyse blå lakken som hinter mot både lys lilla og grått. Det er en utrolig fin, og nøytral lakk! Formulaen på denne var også veldig god, og dekket på 2 lag.


 

NPD-051
Regents park place – 2 lag
Dette er en rød lakk, som lener seg mest mot oransje. Ikke helt min type lakk, men jeg er sikker på det er mange som syns denne er fin! Formulaen var god, og dekket på 2 lag.


 

NPD-057
Hyde park court – 2 lag
Til slutt har vi denne mørke militærgrønne lakken! Jeg elsker grønne lakker, så denne er ikke et unntak! Formulaen på denne var veldig god, og dekket på 2 lag!


Formulaen på alle disse var like gode som Nails Inc sine lakker pleier å være, og glansen på dem er utrolig fin! Man trenger ikke bruke en overlakk for å få frem glansen bedre, men det kan alltids være lurt å bruke en overlakk så lakken holder lengre.

Lakkene koster 179 kr pr. stk, og fås kjøpt i Vita sine butikker, og i nettbutikken til Vita!

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *