Scratch nails – 6 swatches!

I dag har jeg noen swatches til dere fra et merke som var ganske nytt for meg, nemlig Scratch of Sweden. Kicks har begynt å selge pleieproduktene deres, og noen av disse skal jeg vise dere senere!
Først skal dere få se 6 swatches av Scratch sine lakker!

 
scratch1

 

Trykk på «read more» for å se swatchene!

nailsincscratch-042
Camouflage – 2 lag
Første lakk ut er denne turkisgrønne lakken. Superfin farge! Denne tilhører samlingen av «classic creams», som kun består av cremelakker! Formulaen på denne var veldig god, og dekket på 2 lag.


 

nailsincscratch-046
Dusty mauve – 2 lag
Neste ut er denne mørke bringebærfargede/lilla-ish lakken. En utrolig fin, og delikat lakk! Passer veldig fint for oss som ikke er så glade i den klassiske rødfargen! Denne hører også til i «classic creme» samlingen. Formulaen var god, og dekket på 2 lag.


 

nailsincscratch-053
InkiePinkie – 2 lag
Siste ut fra «classic cremes» samlingen er denne nyyydelige mørkeblå lakken. Denne bygger seg litt opp som en crelly (blanding mellom creme og jelly formula), og tørker veldig shiny! Definitivt en av mine favoritter. Denne trengte bare to lag, og formulaen var veldig god.


 

nailsincscratch-063
Orange gold – 3 lag
Første lakken ut fra «jewellry box» samlingen, som kun inneholder shimmerlakker, er denne oransje lakken med gullshimmer. Denne er litt sheer, og legger seg litt strekete på neglen. Om man er lett på hånden kan du unngå strekingen. Denne lakken trengte jeg 3 lag med for at den skulle dekke.


 

nailsincscratch-072
Green gold – 3 lag
Neste ut fra «jewellry box» samlingen, er denne limegrønne med gullshimmer! Jeg syns dette var en veldig kul lakk! Denne er også litt sheer, og streker litt ved påføring. Jeg måtte bruke 3 lag for at lakken skulle dekke.


 

nailsincscratch-080
Black purple – 2 lag
Siste lakk ut for i dag, er denne lakken, som har en mørkelilla base og lilla shimmer. Den lilla basen ser nesten sort ut på neglene, men den er faktisk mørk lilla! Dette er også en lakk som hører til «jewellry box» samlingen. Formulaen på denne lakken var veldig god, og denne trengte jeg bare 2 lag med.


Jeg er veldig fornøyd med lakkene fra Scratch, hvertfall cremelakkene. Disse har en utrolig god, og dekkende formula!

Jeg kommer tilbake med et innlegg om noen av behandlingslakkene og pleieproduktene fra Scratch of Sweden, som nå kan kjøpes hos alle Kicks forretninger! Ett av produktene jeg skal skrive om, ble jeg så avhengig av at jeg brukte den opp på 2 uker..

Lakkene kan du kjøpe HER eller HER for 110 kr pr. stk!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *