Barry M – Demin (Swatch)

Her er en av lakkene Stine Marie kjøpte for meg i London! Hun spurte meg om det var noen lakker jeg hadde lyst på der borte, og en av de jeg ville ha var denne, Barry M – Demin.

Dette er en mørkeblå lakk med sølvshimmer i som tørker semi matt. Superkult! Jeg likte denne veldig godt, og den er mye finere på neglene enn den er i flasken.
Noe annet som er suupert, er at denne dekker perfekt på ett lag! Lakken legger seg også som smør på neglene, ååhh.. Perfekt!

Dette er den første Barry M lakken min, men jeg MÅ ha noen flere lakker fra dem, for denne er jeg skikkelig imponert over!
hmisadora-014
1 lag

hmisadora-024

# Hva syns du om denne lakken?
# Har du prøvd Barry M lakker før?

 

Jeg og veninna mi tar turen innom Hove i morra! Tror det kommer til å bli kjempe gøy, selvom det er meldt regn.. Ærk, jaja!
Har dere noen forslag til hvilken lakk jeg burde ha på neglene i morra? 🙂

7 Comments

 1. Hei,
  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Vi åpner 1.juli 2012 istedenfor 1.juni som planlagt.

  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.

  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.

  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno

  Er det i tillegg greit at vi kanskje bruker et av dine innlegg på forsiden i løpet av dagen?

  Skrive eller lenke til Søk blogg?
  Du velkommen til å lenke eller skrive et innlegg om/til Søk blogg. Etter at innlegget er laget, send oss linken og du vil motta premie i posten fra nettstedet JustLoveit.no Håper vi sees & forsett med god blogging.

  Mvh
  Søk blogg

  Reply
 2. Jeg hadde prøvd meg på norskeflagg negler 😉

  Men jeg lurer på en ting.. De tre holografiske lakkene fra MUS (britta, Siw og greta) .. Har du de? Jeg kjøpte de igår, og hadde gode forventninger, men de var veldig vanskelige å legge..seige osv..i alle fall den blå(siw)… Uff! Visst du har de, har du også dette problemet? :/

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg har Siw og Greta 🙂
   Holografiske lakker er vanskelig å legge, spessielt de fra MUS. Men MUS har en base coat som heter «aqua base», som er spesial laget til slike lakker. Om du bruker den lakken, blir de mye lettere å legge! 🙂
   Om du ikke kjøper den, er det bare å være veldig lett på hånden, og vær så kjapp som mulig, og ikke «dra» lakken for mye. Lykke til! 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *