Barry M – Magnetic sparkle blue (swatch)

Hei dere! Da har jeg begynt på skolen igjen for fullt! Går påbygg med mediefag dette året, så det blir nok tyngre enn de to første årene.. Jaja, har hvertfall russetiden å se frem til!

Til dere som følger meg på instagram, så vet dere at jeg har vurdert å lage en neglelakk tag, der du skal få kjæresten din, eller en venninne til å lakke neglene dine. Grunnen til at jeg kom på dette, er at kjæresten satt å rotet gjennom Helmeren min i går, og fant lakker som han prøvde på sine egne negler.. (Tror han var litt sjalu på alt det fine jeg har! Haha!) Jeg kommenterte av og til at: Jammen HALLO, du skal ikke få det OPPÅ neglebåndet?! Slutt å gris så! Hva er det du holder på med?
Haha, tror han ble litt lei av at jeg hele tiden korrigerte han, så til slutt sa han bare: Du vet godt at jeg er flinkere enn deg på dette, bare vent så skal du få se! Spurte om han kunne lakke mine negler, siden han var så flink, og da sa han ja. Han valgte til og med lakker jeg skulle ha (Neon gult, neon grønt og neon rosa.. Tidenes kombinasjon?!) men vi kom aldri så langt at han gjorde det. Men bare vent, han skal få lov, og jeg har tenkt til å filme det! 😀 Tror det kommer til å bli hysterisk morsomt, hahah uff!
Hva syns dere om ideen?

Har en magnetisk lakk å vise dere i dag! Denne bestilte jeg fra barry.com, og den er så fin!
Lakken har en lilla/grå base med turkist fleck shimmer i som endrer farge til lilla/blått! Duochromet fleckshimmer altså 🙂
Magneten syns jeg var veldig god, og var veldig greit å bruke. Du plasserer den bare rett over neglebåndet, for på magneten har de laget en liten «støtte» så du ikke får den så lett ned på lakken mens du holder på. Litt sært mønster, but I like it!
nyttneglelakk-044

Her er et litt bedre bilde av det lilla/blå shimmeret 🙂
nyttneglelakk-047

# Hva syns du om lakken?
# Liker du magnetlakk trenden?

# Skal jeg lage neglelakk tag’en der kjæresten min lakker neglene mine?

5 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *