China Glaze – Luxe and lush

Dere, nå har jeg endelig vinterferie, så da syns jeg vi skal feire med litt glitter og stas 😀

Luxe and lush er en av lakkene som kom ut med hunger games kolleksjonen til China Glaze. Jeg har leeenge hatt lyst på en slik flakie/mylar lakk, og jeg så lenge på Color Club sin Covered in diamonds. Jeg valgte å heller kjøpe China Glaze sin, siden Color Club har satt opp prisen på lakkene sine latterlig mye siden de vil virke som et salong merke. Heh.. Teit.

Dette er da en lakk med klar base, som er stappet full av litt tykke flakes, kanskje det til og med er mylar? Det kan hvertfall virke sånn. Fargene på flakene er så utrolig fine. De skinner i blått, grønt og oransje. Åhh, jeg er helt forelsket.
Jeg har brukt et lag med seche vite over på bildene. Se så fin den er!

LJNN-040
2 lag over Ozotic – Mr Big (black)

LJNN-043

# Hva syns du om denne lakken?

I morgen skal jeg svare på spørsmålene som har kommet inn! Om du ikke har lagt inn et spørsmål, har du fortsatt muligheten til å gjøre det HER 😀

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *