Coolcos – 5 swatches

Jeg elsker å teste nye neglelakkmerker, og om jeg ser noe jeg ikke har sett før i butikker bare må jeg teste! Disse lakkene som jeg har swatches på i dag, fant jeg i en liten butikk i Aalborg som heter Coolcos. Jeg hadde aldri hørt om dem før, og de hadde et gigantisk display med fine lakker! Jeg måtte ha med meg noen hjem, og nå har jeg swatches på dem!

Jeg trodde kun Coolcos eksisterte i Danmark siden det er et dansk merke, men jammen har ikke Norge også fått to butikker! Den ene ligger på Vinterbro senter, og den andre på Lillestrøm torv. Butikken på Lillestrøm Torv åpnet nesten samtidig med når jeg flyttet hit, så da måtte jeg selvfølgelig innom! Anbefaler å stikke innom Coolcos om du er i nærheten av de to butikkene. De har et stort utvalg på billig sminke og lakker!

Over til swatchene! 🙂

coolcmk-015
26 (light green) – 2 lag
Den aller første lakken som jeg bare måtte ha, var denne lysegrønne neon-ish lakken. Den er kjempefin!

coolcmk-020
29 (Mindori pastel) – 2 lag
Neste ut er denne lysegrå lakken. Denne var ganske goopy, altså seig, å jobbe med. Jeg brukte litt neglelakktynner på den, og da funket den fint!

coolcmk-027
123 (moss green) – 2 lag
Moss green er en kjempefin mørk grønn lakk. Denne dekker nesten på ett lag, men jeg bruker som regel alltid to lag på lakker.

coolcmk-032
94 (deep fashion fuchia) – 2 lag
Dette er en sterk lilla neon-ish lakk som kunne vært en onecoater. Jeg brukte to lag på bildet. Denne ble ikke helt fargekorrekt siden den er mye sterkere i fargen. Lakken tørket litt semi-matt.

coolcmk-039
45 (deep saffron) – 2 lag
Til slutt har jeg en sterk oransje lakk som er utrolig fin! Jeg har begynt å bli kjempe glad i oransje lakker, og denne var et must i samlingen. Kjempekul!

Jeg syns det er supert at disse lakkene er ganske billige, og at de har et veldig stort utvalg i forskjellige nyanser. Det jeg ikke er så fornøyd med er at disse lukter sterkere enn vanlig neglelakk. De lukter nesten litt maling? Jeg er erfart at lakker som er laget og solgt til en kjede som selger billig, har denne lukten. Det betyr ikke at det nødvendigvis er noe galt med lakkene, men det er ikke alle som liker den lukten.
Jeg finner ingen ingrediensliste på flaskene eller nettsiden, så jeg vet ikke om disse er 3-free.

Lakkene kan du kjøpe på Vinterbro senter, eller Lillestrøm torv for 39,- pr stk. Du kan også se fargeutvalget HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *