Cuccio – 6 swatches (amore kolleksjon)

I dag har jeg 6 Cuccio lakker til dere fra Amore kolleksjonen deres! Alle disse lakkene er veldig nøytrale, og er perfekte å bruke om du ikke vil ha så altfor mye farge på neglene.

cuccio

Trykk på «read more» for å se på swatchene!

aenglandcucciohm-058
Cupid in capri – 3 lag
Første lakk ut er denne hvite lakken. Formulaen er veldig sheer, og den har lett for å legge seg ujevt når du legger lakken. Jeg anbefaler å legge tynne lag med lakken, da kan du dekke neglene med 3 lag. Selvom den er ganske sheer, er den veldig fin og delikat!


 

aenglandcucciohm-066
Affair in amalfi – 3 lag
Neste ut er denne hvite perlemor frost lakken. Denne er også ganske sheer i formulaen. Siden det er en frost finish på lakken, legger den seg veldig strekete på neglen. Om du er lett på hånden, kan du minimere strekene! Dette er ikke helt min favoritt, siden jeg ikke kommer så godt overens med slike frost lakker..


 

aenglandcucciohm-067
Swept off your feet in sardinia – 2 lag
Neste ut er denne melkehvite lakken som er veldig sheer. Denne må du bruke kanskje opp mot 4 lag for at den skal dekke helt, så denne er nok mer ment som en fransk manikyr lakk. Den får hvertfall neglene mine til å se litt penere ut med 2 lag!


 

aenglandcucciohm-072
Take heart in turin – 3 lag
Neste ut er denne hvite lakken med et beige hint. Denne er litt mer beige/rosa enn den første, cupid in capri. Denne har en veldig lik formula som den, og jeg måtte bruke 3 lag med denne også.


 

aenglandcucciohm-078
Venetian valentine – 3 lag
Nest siste lakk er denne lys rosa lakken. Denne hadde også en ganske sheer formula, så jeg måtte brukt 3 lag med den for å få den til å dekke helt.


 

aenglandcucciohm-083
Bologna blush – 2 lag
Til slutt har jeg denne beigebrune lakken med en litt lilla tone til seg. Dette er favoritten min i kolleksjonen! Dette er en god creme formula, og er lett å legge.


Lakkene i denne kolleksjonen er nok ment til å være veldig delikate og nøytrale, og det er nok også derfor formulaen på de fleste lakkene trenger flere lag for å dekke. Du kan enten legge 1-2 lag med lakkene, eller prøve å få dem mest mulig dekkende som jeg har gjort med 2-3 lag.

Jeg har aldri prøvd Cuccio sine lakker før, men jeg ble veldig nyskjerrig på de andre lakkene deres! Om creme lakkene deres er like gode som bologna blush, ville jeg vært veldig fornøyd!

Lakkene får du kjøpt HER til 99 kr pr. stk!
Lakkene er nå på tilbud til 55,- pr. stk!

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *