Deborah Lippmann – Across the universe (swatch)

Yaay, jeg hadde skrevet ferdig hele dette innlegget i går, og når jeg skulle poste det røyk nettet. ERGO, alt forsvant..Yay.. Så, jeg prøver igjen etter å ha roet meg litt ned fra sinne utbruddet mitt som endte i at jeg smalt pc skjermen igjen veldig hardt.. Heeeh!

Dette er en av lakkene jeg fikk til bursdagen min i Juli, så som dere ser har jeg slækket litt lenge med denne.. Hvorfor? Vet ikke! Sandra Sif fikk lov til å prøve den før jeg gjorde, og hun syns den var så fin!
nyttneglelakk-245
2 lag
Across the universe er en mørkeblå jellybase med grønt og turkist hex glitter i, pluss små turkist glitter. Man trenger ikke å «fiske» etter glitteret, for det følger godt med glitter når du dypper den nedi. Denne trenger man 2-3 lag av, men om man vil spare litt på denne dyre lakken kan man bruke en mørkeblå base under som utgangspunkt.

Jeg lovet dere sist gang, når jeg swatchet Gina Tricot sin lakk Monaco blue, at jeg skulle sammenligne disse to lakkene om det var noen som ville det. Det var en del av dere som ville det; så her er en «treat» til dere!
nyttneglelakk-257
Deborah Lippmann – Across the universe (179kr) og Gina Tricot – Monaco blue (39,-)

Som dere kan se er det veldig stor forskjell mellom disse. Jeg liker personlig best Lippmann sin lakk, for den kan dekke neglene på 2 lag, og man slipper å «fiske» etter glitteret som man må gjøre med Gina Tricot sin lakk.
nyttneglelakk-260
2 lag med hver lakk.

# Hva syns du om Deborah Lippmann – Across the universe?
# Hvilken likte du best av Deborah Lippmann eller Gina Tricot?

8 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *