Deborah Lippmann – Modern Love (swatch)

I dag tenkte jeg å tone det helt ned fra gårsdagens Halloween design, med en nydelig lakk med et hint av lavendel til seg. Dette er Deborah Lippmann sin Modern love!

Denne lakken er litt strekete og vanskelig å jobbe med på de første lagene, så jeg endte opp med 3 lag. Man kan også få det til på 2. Selve fargen er litt beige, litt mauve og litt lavendel, kanskje også litt rosa? Litt vanskelig å få selve fargen frem på bildet, så kikk innom både Neglelakkmani og Vakkerlakk som også har swatches av denne! 😀
Jeg syns denne passet veldig bra til hudtonen min, og når jeg hadde den på som full manikyr følte jeg meg så elegant! Merker at denne bytter litt farge etter lyset man ser den i. Av og til ser den mer brun ut, og av og til mer lilla/rosa.

kikodltrom-115
3 lag

# Hva syns du om denne lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

4 Comments

  1. albertine

    Du har sikkert fått dette spørsmålet før, men HVORDAN klarer du å legge neglelakken så perfekt?? Kunne du kanskje lagt en sak om gode tips for å legge perfekt lakk? :9

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *