Deborah Lippmann – New York Marquee kolleksjon

I dag har jeg noen lakker fra Deborah Lippmann til dere! Jeg fikk disse en gang før jul, men siden det har vært så mye stress rundt den tiden har jeg ikke fått swatchet dem før nå! Bedre sent enn aldri! 😀

 
deborahlippmann

 

Trykk på «read more» for å se alle swatchene og omtale!

Jeg må først få si at jeg eeeelsker disse lakkene! Dette er metalliske lakker, og de pleier som regel ikke å være lette å jobbe med. De fleste streker noe grusomt, og er generelt vanskelig og jobbe med. Men disse, dere! Disse er helt dødsgode å jobbe med, og resultatet ser nesten ikke strekete ut i det hele tatt! Disse er magiske! 😀 Jeg har valgt å bruke 2 lag på alle lakkene, siden de legger seg best på 2 lag, men de dekker med ett lag!
Jeg har ikke prøvd det enda, men jeg er veldig sikker på at disse funker veldig fint til stamping.


 

dlciate-007
Autumn in New York – 2 lag
Første ut er denne fine gullakken! Det er en ganske lys, og hinter nesten litt mot champagnefarge.


 

dlciate-016
Take the «A» train – 2 lag
Neste ut er denne skifergrå lakken. Den ser ganske matt ut på bildet, men den tørker shiny som de andre lakkene.


 

dlciate-029
12th street rag – 2 lag
Neste ut er en av mine favoritter, denne rosa/lilla lakken! Den er mye finere på neglene enn i flasken, hihi! Og jeg som ikke engang er glad i sånne farger.. 😀


 

dlciate-044
Harlem Nocturne – 2 lag
Dette er en blå/lilla lakk. Den ser mye mer blå ut i flasken enn den er på neglene, for der syns jeg den gir et mer lilla uttrykk.


 

dlciate-050
I’ll take Manhattan – 2 lag
Sistemann ut er denne kule turkis/sjøgrønne lakken! Dette var en av de første jeg prøvde av lakkene, og ble helt blown away med hvor enkelt det var å legge den!


Disse lakkene for du kjøpt hos diverse forhandlere rundt om i Norge, og prisen på hver av dem ligger på alt fra 169-199 kr pr stk.

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *