Essie – Mojito madness (swatch)

Heeihåå! Jeg ble dratt med på en spontantur til Sverige i går, så fikk liksom ikke sagt «hadetlitt» eller i det minste gitt dere et innlegg før jeg stakk!
Vi får ta det igjen med en lakk jeg har ønsket meg helt siden jeg så den første swatchen av den.
Dette er akkurat min type lakk, grønn med masse liv i! Og ikke minst, dette er en nydelig creme, perfekt konsistens!

Jeg fikk komplimenter av folk på jobb som syns det var gøy at jeg hadde grønne negler, for det tørte ikke de å gå med. Syns det er synd at det er så mange som ikke tør å gå med litt «annerledes» lakker..
Prøv nye farger, og se om du trives med dem!
essiemacfactorginatricot-001
2 lag

essiemacfactorginatricot-009

# Tør du prøve litt annerledes farger på neglene?
# Hva syns du om Mojito madness?

11 Comments

 1. Marthe Cecilie

  Denne er nr 1 på ønskelisten min!!!!!!! Siklet på den tidligere idag, men endte opp med 10 kr lakk fra HM på salg om en til 🙂 Men men , man kan ikke få alt her i verden 😉 Unner deg denne, denne er NYDELIG!!!!! Å du kler den kjempe godt 😉 Gratulerer med en ny skjønnhet 😉

  Men denne blir min før eller siden 🙂 !!!

  Reply
 2. Anne Lise

  Oh, denne er så herlig! Jeg alt også pladask for den når jeg så swatches av den første gang og visste fort at den måtte bli min! Kjøpte den for ca. 1,5 uke siden, og merker sterkt gleden av å ikle neglene mine denne herligheten! Den er jo såå FRESH! <3

  Reply
 3. Oooh yummiii! Den er SÅ lækker, den her. Tro det eller ej, men jeg har endnu ikke prøvet en eneste Essie lak. I better get to this one!!! Tillykke med den 😉 Den er fiiiin!

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg ble kontaktet av Max Factor som ville jeg skulle teste lakkene deres, så de fikk jeg 🙂 Nå for tiden pleier jeg å kjøpe lakkene mine selv.

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *