FNUG – Høstkolleksjon 2014

I dag har jeg en kolleksjon til dere som jeg har gledet meg vilt til! 😀 FNUG sin nye høstkolleksjon består av 1 en duochrome, og 3 metalliske lakker!
fnugloreal-179

For å se swatches, trykk på «read more» 😀

fnugloreal-005
Narotic bliss (97) – 2 lag
Førstemann ut er den duochromede lakken, som «til vanlig» har en brunlilla farge. I annen belysning opptrer den i gull! Utrolig fin, og veldig høstlig lakk! Nesten litt som høstbladene som går fra gult til brunt 😀 Jeg har lagt med et par flere bilder av denne lakken, siden duochrome effekten ikke kommer så godt frem i lampelys.

fnugloreal-017
Denne var litt sheer på første lag, men som ble bedre på andre laget. Om man legger veldig tynne lag, kan det godt være du må bruke 3 lag.

fnugloreal-023
Her har jeg fotografert lakken i dagslys, så her kommer den duochromede effekten mye bedre frem. Er den ikke fin?! 😀

fnugloreal-033


 

fnugloreal-056
On trend (83) – 2 lag
Dette er en sølv/grå metallisk lakk. Denne har også et hint av taupe til seg, så den kan se litt mer brun ut. Denne dekker perfekt på ett lag! Hurra for onecoatere! 😀

fnugloreal-061


 

fnugloreal-073
Sequin dress (82) – 2 lag
Neste ut er en rosa/rød metallisk lakk. Lakken var veldig lett å legge, og dekket også på ett lag!

fnugloreal-084


 

fnugloreal-095-2
Electric blue (84) – 2 lag
Til slutt har jeg min favoritt, en dyp blå metallisk lakk. Dette er også en onecoater! Jeg elsker onecoatere, de er så lette å jobbe med og få fine!

fnugloreal-100


Jeg er veldig glad i disse lakkene, men kanskje aller mest glad i naurotic bliss og electric blue! Metalliske lakker passer perfekt inn nå på høsten, så denne kolleksjonen er en fulltreffer i min bok. For å ikke snakke om at 3 av dem er onecoatere! 😀

FNUG sin nye høstkolleksjon får du kjøpt hos www.onlyhair.no til 169,- pr. stk!

# Hvilken lakk likte du best?

 

Produktene er sendt for vurdering.

7 Comments

  1. Mariann

    Så fine swatches, som alltid! 🙂
    Jeg ble positivt overrasket over Naurotic Bliss, som jeg trodde ikke var spesielt fin, før jeg så dine swatches! 🙂 Jeg liker også veldig godt Electric Blue, men også On Trend. Sequin dress derimot er jeg mer usikker på.

    Takk for supre swatch! 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *