Gina Tricot – Cupcake cute sett (3 swatches)

I går landet jeg endelig i Norge! Har hatt ei kjempe fin uke i Frankrike, der det var 40 grader på det varmeste. Puuh, det var varmt det!
Selvfølgelig streika nettet de siste 4 dagene vi var der, så fikk ikke postet noen innlegg her.. Yaay. Dere kan tro det var stressende for meg! Argh.
Jeg fikk med meg noen lakker hjem fra Frankrike, og når jeg kom hjem lå det 4 neglelakkpakker med masse godsaker i! Skal prøve å få til et innlegg med alle de nye lakkene i snart 🙂

DESSUTEN (!!) så jobber jeg med bloggsalget mitt! Trenger bare å bli ferdig med regnearket, så legges nesten 40 lakker opp til salgs! Skal si ifra på facebook siden min når innlegget blir lagt ut, siden det er førstemann til mølla 🙂

I mellomtiden kan dere kose dere med disse 3 swatchene av Gina Tricot lakkene jeg kjøpte for litt siden!
littnytt2-006
Slik ser da pakken ut, med 3 mini lakker. Jeg kan huske å ha sett alle disse i de store flaskene, men jeg var selvfølgelig for treg til å kjøpe dem. Jaja, jeg fikk i det minste tak på mini versjonene!

essiemacfactorginatricot-021
Have a mint – 2 lag
Den første er en lys blå/turkis creme som dekker på 2 lag. Fin farge, men kanskje litt for hvit for min smak. Kan nemmelig ikke fordra hvite negler..

essiemacfactorginatricot-012
Lilac me – 2 lag
En kjempe fin lavendel farget lakk som dekker på 2 lag. Litt vanskelig å jobbe med, men ellers helt ok!

essiemacfactorginatricot-029
Sunny – 3 lag
Til slutt har vi den jeg var mest spent på. Jeg har lenge lett etter den perfekte pastell gule creme lakken, og tenkte kanskje denne kunne være noe. Så lang har jeg bare hørt om pastellgule lakker som er kjempe vanskelig å jobbe med, og denne var ikke et unntak. Argh, denne var så vanskelig å legge pent! Måtte ha 3 lag for å «rette opp feil», men som du ser på lillefingeren var det ikke nok. 4 lag hadde nok vært best.. Jaja, fargen på den er hvertfall fin!

Settet med lakker får du kjøpt på ginatricot.com eller i butikkene for 49,00kr.

# Hva syns du om lakkene?
# Hvilken lakk likte du best?

5 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *