Golden Rose color rich (6 swatches)

I dag har jeg flere Golden Rose swatches til dere, men i dag blir det ikke glitter 🙂

16
Nr. 16 – 2 lag
16 er en dyp og fyldig blå farge som er en onecoater! Siden denne er godt pigmentert, har den lett for å smitte av på hud og negler, så bruk en god underlakk med denne!

26gr
Nr. 26 – 2 lag
26 er en middels mørk lilla lakk som dekker på to lag. Får litt jelly feeling av denne, selv om det ikke er en ordentlig jelly lakk.

18
Nr. 18 – 2 lag
18 er en sterk grønn/turkis lakk som ikke vil bli fargekorrekt! Denne var mer eller mindre umulig å ta bilde av.. Dette er også en onecoater, så bruk en god underlakk før påføring!

15
Nr. 15 – 2 lag
15 er en superfin og herlig blå/grå lakk. Denne ser av og til litt mer grå ut i forskjellig lys. Fin er den hvertfall!

13
Nr. 13 – 2 lag
13 er en sterk rosa/rød jelly-lignende lakk. Denne ble litt for rødt på swatchene, men hvis dere ser på flasken på bildet, så er den litt mer lik lakken.

10
Nr. 10 – 2 lag
Til slutt har vi 10,  som er en kamel beige lakk. Denne kler ikke helt min hudtone, og jeg er heller ikke så glad i beige lakker..

Hvis du har lyst på noen av disse lakkene, kan du kjøpe de HER til 50kr.
Husk å bruk rabattkoden min bb123A ved utskjekking for 20% rabatt på hele bestillingen! 😀

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

4 Comments

 1. Jeg la akkurat nr 26 og jeg måtte bruke 3 lag for å dekke skikkelig. Men jeg legger ganske tynne lag da, kan hende det er derfor. 😛 Men en ting er helt sikkert, nr 18 og nr 15 skal kjøpes neste gang. 😉 🙂

  Reply
 2. Utrolig fine swatcher! Lyset ditt er så innmari fint, kan jeg spørre hvordan type lys du bruker? Jeg har prøvd så mye, men ender alltid opp med vanlig dagslys 😛 Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har hørt om bloggen din før, den er jo så fin!

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Herreli, du tar jo kjempe fine bilder selv! 🙂 Jeg bruker en lampe som er fra Ott-lite. De har veldig sterkt hvitt lys! 🙂 Og tusen takk, bloggen din er også kjempe fin!

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *