Golden Rose – Magnetic star (9 swatches)

Woops, virker som jeg har lagt bloggen «død» de siste dagene! Jeg er hvertfall utrolig julestressa, og prøver å hive meg rundt så mye som mulig. Huff, er ikke så glad i dagene før julaften!

For å ta igjen litt for så lite blogging som jeg har fått til, har jeg 9 swatches til dere av noen superfine magnetiske lakker fra Golden Rose. Kanskje noen av dere allerede er lei av magnetiske lakker, men jeg syns det fortsatt er veldig fint! Enjoy!
ciateottlite-029
Innlegget fortsetter under kuttet 🙂

Påføring: Start med underlakken din. Påfør ett lag med den magnetiske lakken, og la den tørke. Når lakken er tørr, legger du ett nytt lag, og holder magneten som følger med over neglen i et par sekunder. Husk å ta en og en negl om gangen!
Jeg har brukt 2 lag med hver lakk.

gr(101)
Nr. 101
Dette er en lilla lakk med lilla og sølv shimmer. Jeg syns denne minner så fælt om godteri, så fikk nesten lyst til å spise dem opp, haha!

gr(102)
Nr. 102
Dette er en lys blå/turkis lakk med blått og sølv shimmer. Jeg syns denne hadde en veldig fin kontrast til seg!

gr(103)
Nr. 103
Dette er en lilla lakk som har lilla og sølv shimmer til seg. Etter man har holdt magneten over, blir noen av områdene ganske mørke som dere ser på bildet. Fikk meg en overraskelse der!

gr(104)
Nr. 104
Dette er en mørk grønn lakk med lysegrønt og sølv shimmer i seg. Denne oppfører seg litt som den forrige lilla lakken jeg viste. Denne syns jeg var veldig fin!

gr(105)
Nr. 105
Dette er en lilla/rosa lakk med rosa og sølv shimmer i seg. Denne hadde ikke en så sterk magnetisk effekt. Ikke helt min farge dette!

gr(106)
Nr. 106
Dette er en lys grå lakk med sølv shimmer i seg. Det ser ut som det er turkist shimmer i den, men det er det nok ikke..

gr(107)
Nr. 107
Dette er en brun/lilla lakk med lilla og sølv shimmer i seg. Denne er utrolig mye finere på neglene enn den er i flasken! Elsker det svake, men utrolig fine lilla shimmeret.

gr(108)
Nr. 108
Dette er en mørke rød lakk med rødt og rosa/sølv shimmer. Denne har en god del rosa til seg.

gr(109)
Nr. 109
Den siste lakken er en mørke blå/turkis lakk med sjøgrønt/turkist shimmer. Denne får også noen mørke felter etter man har brukt magneten. Utrolig fin denne!

Lakkene kan du kjøpe HER. Husk å bruke kupongkoden i sidemenyen min! 🙂

# Hvilke lakker likte du best?
# Har du prøvd magnetiske lakker?

4 Comments

  1. Wow, så stilige!! Er det ny magnet som er med så du får stjerner eller? Jeg har både striper og «piler», men ikke stjerner… Elsker disse neglelakkene, og hadde aldri visst om dem hadde det ikke vært for deg! 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *