HK Girl overlakk – Vurdering

Etter å ha vært en stor fan av den hurtigtørkende overlakken Seche Vite, har jeg ikke vært spesielt interessert i å teste noe annet, siden jeg vet den har funket så bra! Men, jeg ble anbefalt å prøve HK girl overlakken som også skal gjøre samme jobb som Seche Vite, bare at den har enda flere plussider! Jeg har allerede brukt opp en flaske, og er nå på en ny!
prod-004

Trykk på «read more» for å lese vurderingen og sammenligningen mellom HK Girl og Seche Vite! 😀

Jeg har testet denne så lenge at jeg har gjort opp noen meninger om produktet, om det faktisk er bedre enn Seche Vite. For meg kommer det an på hva den skal brukes til, om jeg syns den er god eller ikke! Om jeg lager nail art eller bruker en glitterlakk, bruker jeg fortsatt Seche Vite. Dette er fordi Seche Vite er litt tykkere i konsistensen, og får lakken helt glatt når jeg bruker den. Det syns jeg ikke HK Girl overlakken er like flink til, så den bruker jeg som regel kun til vanlige creme og shimmerlakker.

 

For å gjøre en liten recap, har jeg sammenlignet HK Girl og Seche Vite sin overlakk!

prod-006
HK Girl overlakk:
+ Tørker fort
+ Tørker veldig blank
+ God holdbarhet
+ Lett å påføre
+ Endrer ikke utseende til holografiske lakker
+ Blir ikke seig i bunnen av flasken
– Lukter litt sterkt (ikke like sterkt som Seche Vite)
– Klarer ikke helt å gi en glatt overflate på glitterlakker og nail art med ett lag
– Kan streke nail art

Seche Vite:
+ Tørker fort
+ Tørker veldig blank
+ Tørker til en gel-finish (glitterlakker blir helt glatte med ett lag)
+ Lett å påføre
+ Ødelegger ikke nail art
+ God holdbarhet
– Blir fort seig når du kommer til bunnen
– Lukter ganske sterkt
– Holografiske lakker mister effekten sin
– Kan krympe lakken ved neglebåndet og på tuppen av neglen
– Inneholder giftstoffet toluene

De største forbedringene til HK Girl i forhold til Seche Vite er at den ikke kryper lakken ved neglebåndet, og den blir ikke like goopy og tykk når man nærmer seg bunnen av flasken. Tørketiden vil jeg si er mer eller mindre den samme! Jeg må innrømme jeg ikke klarer å velge en favoritt, siden jeg bruker begge lakkene, men til ulike formål. Creme- og shimmerlakker ser penere ut med HK Girl overlakken siden den ikke krymper, mens glitter og nail art blir bedre med Seche Vite siden den glatter, og jevner ut alt. Det må også sies at jeg bruker HK Girl overlakken til holografiske lakker, siden de ikke mister effekten som den gjør med Seche Vite!

Lakken kan du kjøpe HER! Husk å bruk rabattkoden «idamalene10» for 10% avslag 🙂

– Hvilken overlakk bruker du?
– Liker du best HK Girl eller Seche Vite?

2 Comments

  1. N.

    Min HG overlakk er Dior Abricot Top coat. Må også nevne Poshe Polish Reviver, som gjør enhver overlakk MYE bedre(tørker mye fortere og gir mer glans). Har gjerne i en sprut(ikke noen få dråper, haha) i en ny overlakk.

    Reply
  2. Marte

    Eg brukar Seche Vite, og var veldig fornøgd med den. Men så har den bjynda å krympe nesten alle lakkar. Og det er ikkje særlig fint når det blir veldig synlig! Så har vært veldig nysgjerrig på HK Girl, sett så mange på Instagram som brukar den! Ser jammen ut som om eg må prøve den! 😉

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *