Essie – Bridal collection 2015

I dag skal dere få lov til å ta en titt på Essies nye bridal kolleksjon som snart er å finne i butikker! 😀 Jeg er vanligvis ikke så glad i slike sheere lakker som man ser neglelinjen gjennom, men jeg vet at noen av de andre Essie lakkene blir veldig fine når man bare får bygget dem opp med noen ekstra lag. Jeg har vært veldig spent på å se hvordan disse ble på neglene! Denne kolleksjonen inneholder også to opake lakker, en rosa og en rød. Litt for enhver smak! 😀

 
Essie3

 

For å se swatchene, trykk på «read more»!

loesso-050
Hubby for dessert – 2 lag
Første ut er denne melkehvite lakken med en litt lavendel tone. Den kan nesten se litt grålig ut til tider. Dette blir nok min favoritt ut av kolleksjonen, den er kjempefin når du får bygget den opp som jeg har gjort! Jeg har lagt to litt tykke lag på bildet.


 

loesso-056
Tying the knotie – 2 lag
Neste ut er denne melkehvite med en mer rosa tone enn den forrige. De ligner litt på hverandre, men denne er litt mer hvit, og har en mer rosa tone til seg. Her har jeg også lagt to litt tykke lag!


 

loesso-066
Brides to be – 2 lag
Dette er en sheer beige lakk, som går veldig fint igjen med hudtonen min siden den er såpass blek. Om du vil ha noe virkelig nedtonet på neglene, kan denne anbefales! Jeg har lagt to litt tykke lag på bildet.


 

loesso-072
Worth the wait – 2 lag
Dette er en rosa/beige sheer lakk, som inneholder blått microshimmer. Denne er også ganske lik den forrige, bare den er litt mer rosa enn beige, og har shimmer i seg. Her har jeg også lagt 2 litt tykke lag.


 

loesso-078
Brides no grooms – 2 lag
Neste siste lakk er denne sterke cerise rosa lakken. Denne er veldig fin om du vil ha noe som er litt mer synlig på neglene enn de andre sheere lakkene! Denne har nesten en onecoater, men jeg brukte to lag på bildet.


 

loesso-081
Happy wife happy life – 2 lag
Siste lakk ut er denne klassiske røde lakken, som har en del oransje i seg. Den ligner nesten litt på nyper? Hihi! Den er hvertfall veldig fin, selvom jeg veldig sjeldent bruker røde lakker. Jeg liker at den lener seg mer mot oransje! Denne hadde også en veldig god formula, og her har jeg brukt 2 lag.


Alt i alt syns jeg det er en veldig fin brudekolleksjon, med veldig passende farger! Jeg syns også det er bra de har inkludert to litt mer «spreke» farger i en slik brudekolleksjon, det er nok ikke alle som kunne tenkt seg helt klassiske negler.. 🙂 Selv ville jeg nok bare kjøpt meg den fine melkehvite «hubby for dessert», siden den er litt annerledes enn de andre melkehvite lakkene jeg har. Den er så fin!

Essielakkene får du kjøpt hos H&M, Cubus, Vita etc, for 139 kr pr. stk.

# Hvilken lakk er din favoritt?

Produktene er sendt for vurdering.

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *