H&M – Free your mind (swatch)

Og DER var vi ferdige med de lange neglene mine. Hadde lyst til å poste swatches med samme lengde i en periode, så det ikke ble frem og tilbake med korte og lange negler. Etter å ha sett på swatchene med lange negler, har jeg funnet ut at jeg ikke kommer til å swatche lakker med så lange negler igjen.. Selvom det var veldig gøy å faktisk få de så lange, syns jeg ikke det var så pent, haha! Jeg hadde jo egentlig tenkt til å lage claws (spisse negler) men så glemte jeg det helt.. Argh! Jaja, neste gang!

Her er hvertfall en av de nyeste lakkene til H&M! Dette er en nydelig blå metallisk lakk. Denne har også små sølv partikler i seg, og det gjør den spennende! Ihh, jeg er så glad i blått! Når jeg skulle fjerne denne så fikk jeg litt smurfe fingre, så det var ikke særlig gøy.. Det er sterke pigmenter i denne altså!
floamspa-102
2 lag
floamspa-113

Lakken koster 29kr hos H&M.

# Hva syns du om lakken?

7 Comments

    1. Ida Malene Author

      Det syns jeg også! Er veldig få som kler lange negler, og jeg er absolutt ikke en av dem! 😆 Dessuten liker jeg bedre litt korte negler, for da slipper jeg å klore opp alle andre, haha! Men er gøy å ha testet lange negler, for jeg har faktisk aldri hatt så lange negler før! 😀

      Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *