H&M – Jo is in the house (swatch)

Tenkte jeg skulle slenge inn en swatch i dag også, ettersom at formen begynner å bli litt bedre. Sliter fortsatt med et tungt hodet og vondt i halsen, men håper det gir seg så fort som mulig!

Jo is in the house er en helt standard holografisk glitterlakk. Det er egentlig ikke så veldig mye spesielt med denne, bortsett fra at den er holografisk.
Plukket med meg denne siden jeg ikke har en helt vanlig holo glitterlakk, så tenkte H&M var et godt alternaltiv enn å måtte lete gjennom flere andre glitterlakker.
Har sett at Gina Tricot også hadde noe av det samme, men er ikke helt fornøyd med kvaliteten på lakkene; så jeg skippet den.

Jeg driver å krangler litt med meg selv om lakken består av kun holografisk glitter, eller holografisk glitter med vanlig sølvglitter. You deside!

Må si jeg er litt skuffet over lakken.. Det kommer veldig lite glitter på børsten av gangen, så jeg måtte bruke 2 lag for at det skulle se ok ut.
Jeg pleier jo å bruke 2 lag på lakker, men jeg forventer liksom noe mer fra glitterlakker!
Noe annet jeg ikke likte var at denne tørket kjeeeeempe tregt! Urk. Kliss.
God ide H&M, but I’m disappoint..
henneogmauritz-087
2 lag

henneogmauritz-094
2 lag over TL Design – Amsterdam

# Hva syns du om denne lakken?

Bursdagen min nærmer seg med stormskritt! Æhæh, tenk, endelig blir jeg 18 😀
Stine Marie er på lakkshopping i London, og jeg ba henne lete etter noen lakker for meg. Gleder meg for å se om hun har funnet noen av lakkene jeg satt opp på en ønskeliste 🙂
Ønskelisten min kan du ta en nærmere titt på HER.

Ikke bare nok med at jeg får gaver på 18 års dagen min, dere skal også få noe! Kommer til å ha en liten giveaway på selveste bursdagen min, gled dere! 🙂

9 Comments

 1. lakken så fin ut, men liker ikke lakker som tørker treeeigt.. Skjønner du gleder deg ja, selv blir jeg snart 20 ;D God bedring foresten, ikke gøy med forkjølelse, som også kom snikende på meg igår.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Om jeg hadde visst denne hadde tørket så tregt, tror jeg at jeg hadde styrt unna..
   Tusen takk! Ikke særlig greit å bli syk på sommerstid, er så vanskelig å bli kvitt igjen! :/

   Reply
  1. Ida Malene Author

   Hmm, nei, jeg har vel egentlig ikke det. Du kan jo forsåvidt prøve Gina Tricot sin, men vet ikke om den tørker så veldig mye kjappere.

   Reply
 2. urk, lakker som tørker tregt er ikke noe for meg. Viva La Diva har en lignende glitter lakk (nr. 72), men jeg har ikke fått prøvd den ennå.
  Forresten, gratulerer med dagen som kommer 😀

  Reply
 3. Henriette

  Denne lakken var kjempefint, synd den tørker sakte 🙁 Minner meg veldig om en neglelakk jeg kjøpte på Gina Tricot som heter Space Queen 🙂

  Reply
 4. Jeg synes den ser flot ud ovenpå den sorte. Jeg synes den ser 3D ud, det ligner små kugler du har på, istedet for glimmer 🙂
  Men der er bare ikke rigtigt noget «nyt» ved den. Jeg vil rigtig gerne have en lineær holografisk toplak, men ikke glitter-holo toplak 🙂

  Lisa (DK)

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *