H&M matte metallic (2 swatches)

Jeg pleier alltid å kjøpe med meg nye lakker fra H&M, og disse jeg skal vise i dag er ikke et unntak! Lakkene heter matte metallic og kommer i 3 forskjellige farger. Jeg kjøpte den blå og lilla, men det finnes en i sølv/grå også. Lakkene var lette å jobbe med, til tross for en litt kort børste, og de tørket rimelig kjapt i en semi matt* effekt. Du kan gjerne påføre overlakk over lakkene, men da mister de effekten sin.

tlhoest-064
Metal blue – 2 lag
Den blå lakken må være favoritten min, i og med at jeg elsker blå negler! I flasken ser denne litt duochromet ut i hjørnene av flasken, men jeg fikk ikke sett noe av det på neglene. Lakken har hvertfall en dyp blå farge med fint metallisk shimmer i seg. I mine øyne hinter den littebitt til lilla..

tlhoest-054
Metal purple – 2 lag
Metal purple er en lys lilla metallisk lakk. Denne virket også duochromet, men det var ikke så tydelig på neglene. Kanskje hvis du ser godt nok i kantene av neglene mine at den ser litt brun ut, men ja, som sagt så er det ikke så lett å se! Denne tørker også semi matt.

Hvis jeg ikke husker helt feil, så koster disse 29kr pr. stk. De skal fortsatt være i butikk 🙂

# Hvilken lakk likte du best?
# Har du noen av disse lakkene?

*semi matt: tørker ikke helt matt, men har en litt mer gummi effekt.

3 Comments

  1. Blæ, gikk forbi disse på H&M i dag og klarte å la være å kjøpe.. Skulle virkelig ønske jeg hadde sett dette innlegget FØR jeg var der, for da hadde jeg nok garantert kjøpt de 🙁 2 timer til nærmeste H&M :p

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *