Kiko – 255 Violet microglitter (swatch)

I dag skal dere få se den første Kiko lakken min! 😀 Jeg har 7 andre jeg også skal vise, men de kommer senere! Tusen takk til Marte fra neglelakkforumet som skaffet meg disse i Italia!

Jeg eeelsker denne, iiihk! Dette er da en mørk lilla lakk med holo og sølv microglitter i seg. Glitteret ligner litt på det som er i Isadora – Black galaxy. Denne var super lett å legge, og dekket perfekt på 2 lag! Denne må ha en overlakk over, for overflaten tørker ganske ru. Men overlakken gjør den bare enda penere! Looove love love love this one, super fin altså!
kikodltrom-078
2 lag – Sollys

kikodltrom-082
Skygge

# Hva syns du om denne lakken?

10 Comments

  1. Karina

    Oooh, kjøpte en bunch med KIKO lakker selv da jeg var i Portugal!
    Har akkurat denne lakken og en haug med andre fra Kiko, de er superlette å legge og de dekker utrolig godt.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *