Leighton Denny – Special effect

I dag har jeg 3 holografiske lakker fra Leighton Denny å vise dere! Jeg visste ikke at disse lakkene og produktene ble solgt i Norge før nylig, så jeg er glad jeg endelig har fått prøvd dem! 😀 Jeg har også noen andre lakker på lager, men først skal dere få se disse!

 

leightondenny
Klikk på «read more» for å se swatchene!

LDNI 004
Hollo Rose – 2 lag
Første ut er denne rosa/rødlige hololakken! Den er lett å legge, og dekker på 2 lag. Effekten er ikke veldig sterk, men det er fortsatt synlig å se den er holografisk!

LDNI-009
Her har jeg tatt et bilde av lakken i direkte sollys! Litt lettere å se effekten av lakken her 🙂


 

LDNI-020
Hollo Silvia – 2 lag
Neste ut er denne sølvlakken med en blålig tone. Denne er også lett å legge, dekker på 2 lag, og ikke veldig sterk i effekten.

LDNI-023
Her ser lakken litt mer sølv ut, men det er forstatt mulig å se litt av den blålige tonen.


 

LDNI-037
Hollo Skye – 2 lag
Til slutt har jeg denne turkise hololakken! Samme som de forrige lakkene, lett å legge, dekker på 2 lag, og har ikke supersterk effekt, selvom jeg syns den har bittelitt mer effekt enn de andre to.

LDNI-031
Til slutt et bilde i direkte sollys! Dette tror jeg blir min favoritt 😀


Jeg er veldig fornøyd med lakkene, de er lette å jobbe med, og dekker godt! Lakkene er litt i det dyreste laget for min del, men Leighton Denny produkter er ment for de som foretrekker kvalitet, og er villige til å betale litt ekstra for det. Lakkene inneholder 12ml, så de vil automatisk vare en stund.

Lakkene koster 230,- pr. stk, og kan kjøpes hos diverse norske salonger!
Besøk Leighton Denny’s norske facebook side!

# Hvilken lakk likte du best?

Lakkene er mottatt som en gave.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *