Linda Johansen – Aqua rock (swatch)

Heihei!
I går kveld planta jeg føttene mine i Stavanger etter en rimelig kjapp togtur. Jeg er så glad i Stavanger, og folk tror jeg er gal når jeg påstår at stavanger dialekten er fint å høre på.
Uansett; jeg hadde et lite håp om å finne Seche Vite overlakken som jeg begynner å gå tom av. De har sluttet å selge den der jeg bor, uheldigvis.
Jeg var innom noen forskjellige butikker her i Stavanger, og når jeg spurte om de hadde den inne fikk jeg så mange rare svar tilbake at jeg nesten må le.
«Kanskje vi har det, hva slags merke er det?» (Jeg måtte gjenta meg selv at Seche Vite VAR et merke..)
«Overleik? OPI? Toppocot?» (Dette var da tydeligvis en utlending som ledet meg bort til OPI hyllen..)
«Hva er det?» (Ok..)
Så ja, uten hell, men kanskje noen veldig morsomme opplevelser for en neglelakkgal jente, fant jeg ingen Seche Vite. Vurderer kanskje å prøve å få kjøpt den over Transdesign, og bestille noen ekstra lakker om jeg får låne et visa kort..

Over til lakken!
Dette er en av Linda Johansen sine nye sommer lakker, og kanskje dere syns det er rart at dette er en sommerlakk, men jeg koblet meg opp på denne med engang.
Denne lakken minner meg om de våte regndagene om sommeren.. Ser veldig godt for meg asfalten som ser sånn ut når det har regnet.

Lakken var litt tynn i kosistensen, og streket litt. Jeg trengte bare å påføre 2 lag.
aqua rock
2 lag

aqua rock
# Hva syns du om denne lakken?

10 Comments

  1. Rebecca

    Jeg får ikke så veldig sommerfølelse av denne lakken, men det er virkelig en nydelig farge 🙂 Skulle ønske Linda Johansen lakkene var litt billigere. Går jo greit å betale 139 kroner for en lakk, men blir ganske dyrt om man kjøper mange! Og jeg ønsker meg hele den nye sommer kolleksjonen, men får vel bare betemme meg for hvilke jeg aller helst vil ha, og kjøpe dem 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *