L’orèal – Infallible gellakk

L’orèal kom ut på markedet med 15 nye lakker for ikke så lenge siden, som skal sitte på neglene i 12 dager! Dette blir også omtalt som «gellakker», som kan minne om «gelélakk», men disse trenger ikke å herdes med lampe for å holde lenge! Istedenfor å herde lakkene, følger det med en egen overlakk til hver lakk som «herder» lakken som en vanlig overlakk. Jeg har ikke prøvd slike lakker før, så jeg var selvfølgelig kjempespent, og påførte en lakk, og brukte den i 12 dager for å se hvor godt den faktisk holdt!

Jeg har tatt med et resultatbilde helt nederst i innlegget, men først skal dere få se alle disse lakkene swatchet! 😀
fnugloreal-174

For å se swatchene, trykk på «read more»! 😀

Jeg har brukt overlakken som fulgte med til hver enkelt lakk på hvert bildet. Selvom noen av overlakkene er litt farget, forandret de ikke fargen på lakken noe særlig. Overlakkene har en god tørketid, men jeg opplevde at lakken dro litt på lakken, om du ikke har godt med overlakk på børsten.

fnugloreal-128
Petale revival – 2 lag
Første ut er denne melkehvite lakken! Den er ganske patchy på første lag, men det blir bedre på andre. Den dekker ikke helt 100% på andre laget heller, ettersom neglelinjen min synes.


 

fnugloreal-133
Timeless taupe – 2 lag
Dette er en dus brun lakk som er en onecoater! Kjempeenkel å legge, veldig god formula på denne!


 

fnugloreal-143
Orange Extreme – 2 lag
Dette er en sterk oransje lakk! Denne dekker godt på første lag, men jeg måtte bruke 2 lag for at ikke neglelinjen min skulle synes.


 

fnugloreal-154
Fuschia for life – 2 lag
Dette er en sterk rosa lakk! Den var mye tynnere i formulaen, og var ganske sheer på første lag. Jeg brukte 2 litt tykke lag med denne. Du kan fortsatt såvidt se neglelinjen på bildet.


 

fnugloreal-160
Red infaillible – 2 lag
Dette er en mørk rød lakk! Denne har en veldig god formula, og dekker helt fint på 2 tynne lag. Dette var lakken jeg gikk med i 12 dager!


 

fnugloreal-166
Ocean Infini – 2 lag
Siste lakk er denne mørkeblå lakken! Denne dekker nesten på ett lag, men jeg valgte å bruke 2 lag på bildet.


 

Så, helt til slutt skal dere få se på hvordan disse ser ut etter 12 dager i strekk på neglene! Loreal anbefaler å påføre overlakken hver 2. dag, men jeg ville se hvordan lakken klarte seg uten å måtte påføre overlakk hele tiden. Jeg prøvde kun å påføre overlakken på den ene hånden en ekstra gang.

InstaSize_2014_9 _ 53366
Venstre hånd: Til venstre: 8 dager, til høyre: 12 dager
Det er lett å se at neglene mine har vokst på den korte perioden! Det er ikke mye som chippet av, kun litt småtteri her og der. Det er litt tipwear, men ikke spesielt mye syns jeg! Jeg er høyrehendt, så denne hånden fikk ikke gjennomgå så mye.

InstaSize_2014_9 _ 53127
Høyre hånd: til venstre: 8 dager. Til høyre: 12 dager
Etter 3 dager la jeg et nytt lag med overlakk på denne hånden, bare for å se om det gjorde noe forskjell. Jeg tror egentlig ikke det hadde gjort så mye om jeg hadde latt være. Lakken chippet en del på lillefingeren, men jeg syns ikke det var helt ille likevel!


 

Jeg er faktisk ganske imponert over lakkene! Jeg syns de holdt veldig godt på 12 dager, selvom det var litt tipwear og at de chippet litt. Overlakken tørker også relativt fort, så det liker jeg også veldig godt! Fargene er så som så, kanskje litt kjedelige? Det er ikke noen av de 15 som skiller seg veldig ut, men nå har jo jeg en del fra før av, haha! Lakkene sitter hvertfall godt, og det er det som teller!

Lakkene koster 99kr pr stk i butikk!

# Hvilken lakk likte du best?
# Har du testet disse lakkene?

Produktene er sendt for vurdering.

6 Comments

  1. Anne Lise

    Wow, jeg er imponert over holdbarheten! 😀
    Nå har jeg bare sett disse du har her i butikk (tror jeg), vet du noe om hvilke farger de 9 andre er i?
    Enig med deg at det ikke var spesielt spennende farger, men jeg må si ‘Ocean Infini’ og ‘Timeless Taupe’ vekket oppmerksomheten min litt så de skal kanskje få bli med meg hjem en dag jeg treffer på dem 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *