Manglaze – #Matte is murder

Jeg har lenge hatt sinnsykt lyst til å prøve Manglaze lakkene, og når Wenche sendte meg en for å teste for Norway Nails ble jeg hoppende glad! Disse har ikke kommet til nettsiden enda, men de er rett rundt hjørnet, heldigvis 😀

Matte is murder legger seg så sinnsykt smooth på neglene at det er en fornøyelse å jobbe med den. Om jeg hadde lagt den litt tykt hadde jeg fint kommet unna med ett lag, men jeg pleier å legge lagene ganske tynt, så jeg brukte to lag. Jeg har forresten aldri vært borti en matt lakk som har blitt så matt når den tørket. Manglaze vet veldig godt hva de holder på med! 😀 Jeg må absolutt ha flere av disse i samlingen min, oh my.. Forresten, en liten fun fact er at Manglaze lakkene er laget til menn, men det er da ikke noe galt i at vi jenter også vil ha dem? 😀

LJNN-034
2 lag

Siden lakken tørker matt, måtte jeg bare teste den med en overlakk over, og herregud, se på det fine shimmeret som kommer frem!

LJNN-041
2 lag med overlakk

Jeg skal gi dere en beskjed når Norway nails får inn Manglaze lakkene, så følg med på Facebook siden min! 😀

I mellomtiden kan du spør meg spørsmål på spørsmålsrunden min du kan finne HER.

# Hva syns du om Matte is Murder?

9 Comments

  1. linalinux

    sååå fint det va med överlack! Och ja, dom kan sina lack, jag gillar verkligen deras matta, dom har ett fint skimmer i sig som gör att dom inte bara ser ut som matt gummi 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *