Max Factor Glossfinity (9 swatches)

I forrige post skrev jeg litt om at jeg hadde swatchet disse, men vurderte å swatche dem igjen. I går bestemte jeg meg for å slette de forrige swatchene, og gjøre dem på nytt. Snakk om perfeksjonisme.. Haha, men sånn er jeg nå bare! Jeg vil heller presentere noen pene og fargekorrekte swathes, enn noen sloppy swatches. Alt for dere! (og litt for meg..haha!)

Maxfactor kom ut med noen nye lakker for ikke så lenge siden. Noen av disse har vært i sortementet før, men flaskene og kostene er helt nye, og også noen av fargene.
Jeg fikk tilsendt 8 av de nye lakkene, og 2 av mini lakkene.

bornmaxfactor-017

Holdbar og glansfull neglelakk i flotte farger. Den patenterte formulaen leverer høyglans med pleie. En motstandsdyktig formula med fantastisk feste, sprekker ikke og er lettflytende for å gi et jevnt resultat fritt for påføringsspor. Glansfulle negler opptil 7 dager!

Se swatches og les mer om lakkene under kuttet!

essiemacfactorginatricot-036
Cute coral – 2 lag
Her er en jelly lignende korall lakk som jeg har falt for. En nydelig sommerlakk som er superglossy. Liker! Denne legger seg som smør på neglene, og dekker fint på 2 lag. Denne tørker litt mørkere enn i flasken.

essiemacfactorginatricot-047
Marshmellow – 2 lag
Her er en tyggis rosa cream lakk. Litt vanskelig å jobbe med denne. Jeg brukte 2 lag på bildet, men kunne godt ha brukt 3 lag. Super jentete? Jepp!

essiemacfactorginatricot-053
Lilac lace – 2 lag
Her er favoritten min! En nydelig lilla lakk som lener seg mot blått. Denne har samme konsistens som cute coral, og legger seg litt som en jelly lakk. Super glossy denne også!

essiemacfactorginatricot-057
Cerise – 2 lag
Her er en rød lakk som har mye oransje i seg. Jeg har brukt 2 lag, men man kan fortsatt se neglelinjen (VNL). Denne er også super glossy, og legger seg litt som en jelly.

essiemacfactorginatricot-067
Red passion – 2 lag
Her er en rød-rød lakk. Altså; veldig rød! Denne er fin med 2 lag, for den viser ikke så mye neglelinje som Cerise. Kan huske man fikk tak på denne i de små flaskene før.

essiemacfactorginatricot-073
Burgundy crush – 2 lag
Her har vi en rød/lilla lakk som er ganske dyp i fargen. Denne er nok litt mer lilla i tonen enn på bildet mitt. Dette er en superfin høstlakk!

essiemacfactorginatricot-079
Ruby fruit – 2 lag
Suuuper vampy er det rette ordet for denne lakken. Mørk mørk rød som hinter mot brunt. Denne har jeg også i mini-versjonen og jeg må si jeg er mye mer glad i den nye versjonen. Formulaen er perfekt i forhold til den gamle, og børsten gjør den lett å legge. 2 lag på denne!

essiemacfactorginatricot-086
Hot pink – 2 lag
Så har vi de to siste swatchene som er av mini lakkene. Dette er en sterk rosa lakk med lilla/blått shimmer i. Denne kan man godt bruke 3 lag med, siden med 2 lag kan man fortsatt se litt av neglelinjen.

essiemacfactorginatricot-098
Intense plum – 2 lag
Til slutt har vi denne mørke lilla lakken.
Den legger seg helt ok på 2 lag, men den korte og harde børsten gjør det litt vanskelig og legge den jevnt og fint, så 3 lag hadde vært best. Liker tonen på denne lakken!

Jeg fikk også tilsendt overlakken til Maxfactor. Kommer ikke til å skrive så mye om den enn at den tørker seeeeeent. Litt kjipt med sånne overlakker.. Prøvde å ta overlakken over cute coral, og dagen etter når jeg våknet opp kunne man se fult av merker og riper i lakken. Liker ikke..

 Glossfinity finner du på Cubus, H&M, Lindex. Veil. Pris 95 kroner.

# Hvilke lakker likte du best?
# Har du noen av disse lakkene?

10 Comments

 1. Camilla TW

  Wow… Er meget overrasket over den pæne finish… Er ret vild med den blå…. Men synes de ALLE er pæne… Er overrasket for normalt er jeg ret stor Essie fan og køber dem ofte når billigvoks el nicehair har dem dem til 39/45 kr…. Det er jo Meget billigt!!!;)

  Reply
 2. Nydelige farger på disse, mange som fristet 😉 Har selv de to minilakkene, men har ikke kommet så langt som å prøve dem enda, er så mye annet som kommer i veien for neglelakk for tiden og har en bunch med andre som også må prøves. Men jeg er veldig spent på kvaliteten på disse, jeg likte ikke MF sine neglelakker før da jeg syntes de tørket sent, så om disse er bedre blir jeg glaaaad! Når jeg var på MF kurs tidligere i sommer skrøt de veldig, men gav oss ikke andre prøver enn de to små siden Vita ikke skal ha dem, så jeg vurderer faktisk å kjøpe noen får å sammenligne holdbarheten med de gamle formulaene.

  Btw, hvordan er ruby fruit sammenlignet med isadora Zinfadel? Er det stor fargeforskjell?

  Reply
 3. Min favoritt var Burgundy Crush. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har sikkert 20 andre rød-tonet lakker, men jeg likte den veldig godt!
  Jeg har flere minilakker, og en lilla lakk fra den nyere serien.

  Reply
 4. Malene

  Nydelig 🙂 Lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hvordan du tar vare på neglene dine, med tanke på neglbånd?? alltid så velstelt og pent på deg 😀

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *