Nailmail fra joyful-nails.com!

Hihi, i går fikk jeg nail mail fra min kjære veninne Stine Marie (www.joyful-nails.com) 😀
Hun hadde kjøpt en Barry M lakk til meg i London som jeg hadde spurt om hun ville lete etter for meg.
Super søt som Stine Marie er, så hadde hun lagt til noen andre godsaker siden det nærmer seg 18 års dagen min.

Jeg satt med de største øynene når jeg så hva som var oppi, for ikke bare nok med Barry M lakken jeg ønsket meg; hun hadde også lagt med favoritt neglebåndskremen min, den grønne magnetiske lakken fra Isadora som jeg har ønsket meg, OG Maxfactor sin super spesielle og AWESOME unicorn pee;
Fantasy fire! Ååhh, jeg føler meg som verdens heldigste neglelakk gale jente! See da!
80sfantasyfire-015

Jeg er nødt til å takke deg igjen Stine Marie, for å være en så utrolig snill og gavmild neglelakk-veninne (haha! <3)
Tuusen tuusen takk 😀

6 Comments

 1. Alltid like gøy å overaske deg, du blir alltid så utrolig glad 😀 Hadde lagt merke til via div Isadora sider at du ønsket deg den grønne magnetlakken, så måtte bare sende deg den! Og siden mormor overasket meg med to lakker fra MaxFactor måtte jeg sende den ene til deg 🙂 Gleder meg til å se swatches av disse!

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Hihi, jeg blir alltid glad for neglelakk! :DD
   Og det gjør meg litt ekstra glad når du har lurket litt rundt og funnet ut av akkurat hva jeg ønsker meg, haha!
   Gleder meg til å swatche lakkene, litt usikker på hvilken base jeg skal bruke på Fantasy fire enda.. 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *