Nails Inc – 6 swatches

Som sagt skulle dere få noen flere Nails Inc swatches, og her er dem! 😀 Dette er lakker som har det gamle designet på flaskene og logoen. Flaskene er på vei ut, og skal bli byttet ut med nye flasker og logoer! Men enn så lenge kommer de til å være i butikk hos Vita! Den sennepsgule lakken selges ikke i Norge, men det var flere som ville se swatches av den, så da slenger jeg den likegodt med her!

nailsinc1

 

For å se swatchene, trykk på «read more»! 🙂

nailsinc-154
Bermondsey – 2 lag
Første ut er denne mørkeblå shimmerlakken som tørker matt! Denne har også noen få teksturkorn i seg, så det blir litt tekstur i den. Lakken er utrolig enkel å legge, og den er en onecoater! Shimmeret kommer ikke så veldig godt frem siden lakken tørker matt, men bildet under viser lakken med overlakk!

nailsinc-176
Her er lakken med overlakk! Er den ikke fin? Den ser nesten ut som en stjernehimmel! 😀


 

nailsinc-139
Old compton street – 2 lag
Neste ut er denne grå teksturlakken! Teksturkornene i denne lakken er bittesmå, så for at lakken skal se finest ut, brukte jeg 2 lag med denne. Den er så fin! Lakken tørker også relativt kjapt.


 

nailsinc-188
Baker street – 2 lag
Så, en av favorittene mine, nemmelig den knallblå baker street! Denne vet jeg har vært superpopulær, og det skjønner jeg! Lakken er veldig lett å jobbe med, og dekker på to lag. Lakken tørker bittelitt matt, og lakken legger seg litt som en crelly (blanding mellom jelly og creme finish). Dette er en must have!


 

nailsinc-194
Diamond arcade – 1 lag over baker street
Over Baker Street, la jeg topperen Diamond Arcade! Lakken består av små hexglitter og oppklippede mylar flak som er holografiske! Lakken har en blank base, så denne kan legges over alle mulige lakker. Denne er veldig kul å bruke om du bare vil ha noe litt ekstra på lakken din! Superenkelt og kult! 😀


 

nailsinc-128
Covent garden ballet – 2 lag
Neste er denne lysegrå lakken med et rustent oransje shimmer! Denne er kjempefin å bruke om du vil ha noe litt nøytralt og fint på neglene! Shimmeret er ikke supertydelig hele tiden, men skinner frem en gang i blant! Denne lakken er veldig sheer på første lag, så den dekker akkurat på 2 lag om du legger litt tykt.


 

nailsinc-112
Hampstead gardens – 2 lag
Siste lakk ut er denne nydelige sennepsgule lakken! Perfekt for høsten! Dette var lakken jeg brukte over Belgrave Square som du kan se HER! Lakken er enkel å legge, og dekker på to lag! Denne lakken selges ikke i Norge, desverre, men kanskje om etterspørselen blir stor nok tar Vita den inn? 😀


Lakkene får du kjøpt hos Vita i butikk, eller på vita.no for 149kr pr stk!

# Hvilken lakk likte du best?
# Har du prøvd noen av disse lakkene?

Produktene er sendt for vurdering.

4 Comments

 1. Ingrid

  Kjære vakre vene, jeg har lyst på alle. Tidlig bursdag/julegave til meg selv? Helt klart!
  Elsker swatchene btw, du har fantastisk fine negler, haha!

  Reply
 2. AC

  Hvilken top coat bruker du? Og hvordan får man neglene til å så blanke ut? 🙂
  Elsker å drive med nail art! Gjerne sjekk ut min instagram bruker: @annecathl 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *