Nailstation – Hi-power pistol og Liquid sky laquer – Posy petals

Da var det største flyttelasset på plass i min fine lille leilighet i Lillestrøm! Jeg har gått rundt å stresset i mange uker for å huske å få med meg alt det viktigste. Overraskende nok pakket jeg ikke med meg en eneste lakk! Jeg innser nå med et super tungt hjerte at jeg ikke har plass til begge Helmerene mine, om jeg så kunne satt dem oppå hverandre.. Jeg skal ha med meg lakker så klart, men det blir ikke før jeg flytter inn der. Nå er det bare om å gjøre å finne ut hvordan i alle dager jeg skal oppbevare dem, og hvordan skal jeg klare å bare velge noen?! Hjelp meg!

I mens må jeg få tankene over på noe mer positivt, så da kan disse to superfine lakkene hjelpe!

appeal4tnbdiv-015
Nailstation – Hi-power pistol, 2 lag
En superfin og smooth mint turkis med litt mugg-grønn skjær i. Bildet mitt ble ikke heelt fargekorrekt. Lakken legger seg veldig greit, og 2 lag er nok!

appeal4tnbdiv-026
Liquid sky laquer – Posy petals, 2 lag over Hi-power pistol
Åh, denne er bare til å dø for. Den er så fin! Jeg hadde bare sett swatches av denne over hvitt, men tenkte den kom vel til å være like fin over mint? Oh yes, den var det! Her er det masse fint pastell glitter i alle slags farger og former. Jeg syns jo de lyserosa blomstene er søtest da! Det var litt vanskelig å få tak på blomsterglitteret, så jeg måtte vende flasken før jeg begynte å lakke, også måtte jeg fiske litt etter dem. Ellers er det godt med glitter, så jeg bygget lakken med to lag.

Måtte bare ha med et ekstra bilde, for denne er bare så fin og søt!

appeal4tnbdiv-031

Nailstation lakken får du kjøpt HER, og Liquid sky lakken får du kjøpt HER! 🙂
Husk å bruke rabattkoden min «idamalene10» for 10% rabatt!

# Hvilken lakk likte du best?

Lakkene er sendt for vurdering.

 

5 Comments

  1. Sigrid

    Jeg synes begge var fantastiske, men jeg må innrømme At jeg likte den Hi-power pistol best, uten gitter! Men så liker jeg det enkelt og stilfult da ????????????

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *