Ninjapolish – Floam (swatch)

I går laget jeg en avstemning på bloggen min, der dere fikk lov til å velge hva dere ville se på bloggen min i dag. Hadde forventet litt mer respons, men jeg fikk hvertfall en «vinner» blant de to alternaltivene! Valget sto mellom en flakie lakk og en indie lakk, og flest ville se indie lakken 🙂 Så her er den!

Dette er en lakk jeg kjøpte via neglelakkforumet! Min aller første indie lakk! Jeg har sett denne overalt, og har hatt skikkelig lyst på den lenge. Det er kanskje noen som kommer til å spør om hva en inde lakk er, og kort fortalt, så er det en lakk som blir laget at en person som ikke jobber for et firma eller en bedrift. Altså; hvem som helst kan lage sine egne lakker!
Floam er en glitterlakk i en klar base, med turkist og grønt «glitter». Det er jo ikke akkurat glitter heller, for den skinner jo ikke som vanlig glitter gjør..
Denne lakken var et rent helvete å legge! Den var seig i konsistensen, og det kom lite glitter med på børsten når jeg la den. På bildene har jeg brukt 4 lag, og selv med så mange lag, dekker den fortsatt ikke.. Blææ.. Liker ikke! Den tørker også kjempetregt som ikke akkurat gjør saken bedre.
floamspa-220
4 lag

floamspa-223
Uansett, så syns jeg det er en veldig kul og gøy lakk! 🙂

Lakken kan du kjøpe på www.ninjapolish.com !

# Hva syns du om denne lakken?
# Har du indie lakker?

4 Comments

  1. Marthe cecilie

    Fikk ikke jeg med meg 🙁 .. unnskyld 🙂 Jeg har noen indielakker nå fra rainbow honey og fra en etsy butikk jeg ikke husker:)

    Ha ha , denne var kul.. haha den minner meg om noe, men et ikke hva.. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *