OPI – Can’t let go

Kanskje det er på tide med en liquid sand lakk? Hadde egentlig tenkt til å poste denne for noen dager siden, men de siste dagene har jeg ligget rett ut med spysjuka.. Urgh. Så ja, hadde ikke så veldig mye energi til å gjøre noe annet enn å spy.. Æsj, skal vi heller snakke om noe annet? Ja takk!

Her er først et lite closeup bilde av can’t let go!
liquidsand-140

Can’t let go en er lilla glitter lakk med noen store lilla hex. Det er ganske mye blått shimmer i den også, men det kommer ikke særlig godt frem når lakken tørker som flytende sand. Jeg syns det er litt gøy at når lakken tørker på det første laget kan man se at det ser ut som de har puttet ordentlig sand i lakkene.
Mange lurer på om hvordan teksturen er på disse liquid sand lakkene. Disse kan minne litt om sandpapir, men de er ikke like ru.. De har heller ikke samme finish som en vanlig glitterlakk ville hatt.. Vanskelig å forklare, men de har ikke en så ubehagelig finish som man skulle trodd!

Jeg laget meg noen erfaringer med disse lakkene når jeg påførte dem, så her er noen tips:
– Legg lakken tynt! Om du legger lakken tykt har lakken en tendens til å skli ut på sidene mot huden, og lage et tykt lag ytterst, og på midten av neglen er det veldig tynt. Lakken tørker dessuten fortere om du legger den tynt.
– La hvert lag tørke ordentlig før neste lag! Jeg opplevde at det tok lang tid for lakken min å få den perfekte sand effekten om jeg ikke lot hvert lag tørke ordentlig. Så, la den tørke skikkelig før du påfører neste lag!
– Glitteret kan lage en litt sandpapir-aktig kant på neglene.. Når jeg var ferdig med å lakke hver lag med lakken, dyttet jeg litt på kanten av neglen, så ikke glitteret stakk utfor neglen, det har den nemmelig en tendens til å gjøre..

liquidsand-133

Jeg påførte også to lag med overlakk, og her er det mye lettere å se det blå shimmeret! Syns den ble veldig fin med overlakk over. Liker sånne allsidige lakker som kan brukes på to måter! 🙂
liquidsand-142

# Hva syns du om den nye trenden «liquid sand»?
# Har du prøvd noen av disse lakkene?

9 Comments

 1. Var utrolig fin med topcoat på da! Er fortsatt skeptisk til teksturen og alt jeg:p Er Liquid sand lakkene veldig vanskelige å fjerne? Regner med det blir som glitterlakk

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Hm ja, jeg hørte noen som syns de var lettere å fjerne enn glitterlakker, men jeg ga opp etter første negl, så jeg brukte folie for å fjerne lakken :p Det er jo en del glitter i lakkene uansett så..

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *