Opi – Phiruette my whistle

Et kjapt innlegg i dag! Holder på å lage ferdig en konkurranse til dere, så håper å få den opp så fort som mulig!

Her er en lakk jeg kjøpte hos Nailsupplies for litt siden. Denne er perfekt å bruke i en jellysandwich eller over en annen lakk som jeg har gjort på bildet. Det var vel hovedsakelig derfor jeg kjøpte den, så jeg kunne bruke den i jellysandwicher. Jeg syns de store hex glitter flakene er så fine! Jeg brukte denne faktisk i en jellysandwich med OPI sin guy meets gal-veston, og det var kjempe fint. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av det..
glitterspam-115
1 lag over Kiko – 389

# Hva syns du om lakken?

8 Comments

  1. Ooh, tror nok denne må i handlekurven neste gang jeg skal kjøpe noe fra nailsupplies altså. Har omtrent ikke en eneste glitterlakk kom jeg faktisk på. :O Å det må det gjøres noe med. 😉

    Reply
  2. Emma

    Åååh! Må snart kjøpe meg neglelakker igjen. Har ein lakk som ligna veldig i frå opi. Og akkurat no var det så altfor langt til badet så hugser ikkje ka den heiter 😮 Må hamster litt fargerike lakker no til sommaren igjen 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *