OPI – Turquoise shatter (swatch)

Det ble plutselig veldig mye blått inne på bloggen, men hva gjør vel det?! Jeg elsker blå negler, så når jeg scroller ned på bloggen blir jeg så glad!
Men ok, dette blir den siste blå manikyren før jeg fortsetter med noen andre farger.. 🙂

Her har jeg en shatter lakk jeg fikk av en veninne som har vært på ferie i Frankrike! Dette er den turkise shatterlakken, som har masse shimmer i seg. Jeg er egentlig litt ferdig med shatter trenden, men jeg syns fargekombinasjonen ble fin. Lakken har den vanlige flate børsten som OPI lakkene har, og shatter effekten starter umiddelbart når man påfører den.
nyttneglelakk-161
1 lag over Bourjois – Bleu fabuleux

# Hva syns du om shatter lakken?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *