Scratch of Sweden – 9 swatches + matt overlakk

Siden jeg er ferdig med skole for i år, skal dere få et langt innlegg med 9 swatches i dag! Dette er lakker fra Scratch of Sweden, litt for enhver smak!

 
ScratchOfSweden

 

Klikk på «read more» for å se swatchene!

scratchDLessie-002
Dusty rose – 2 lag
Første lakken i dag er denne duse rosa lakken. Den er en blanding mellom jelly og creme i formulaen! Denne er litt sheer på første lag, men jeg brukte 2 lag for at den skulle dekke. Det kan være lurt å legge 3 lag om du legger veldig tynne lag!


 

scratchDLessie-010
Just dust – 3 lag
Dette er en mer brunlig lakk, men har fortsatt et litt rosa hint i seg. Denne var enda litt mer sheer enn den forrige, så jeg måtte bruke 3 lag med den for at den skulle dekke ordentlig.


 

scratchDLessie-017
Dusty lavender – 3 lag
Dette er en dus lilla lakk, med et litt grålig hint. Denne er ganske sheer, og litt vannete i konsistensen, men den bygger seg fint opp på 3 lag. Pass på at du legger tynne nok lag med den, så den ikke «oversvømmer» neglebåndene dine!


 

scratchDLessie-025
Just mud – 2 lag
Neste ut er denne grønn/blå/grå lakken. Denne endrer litt farge etter hvilket lys du ser den i, her opptrer den mer grønn, enn grå som den egentlig mer er. Denne har en bedre formula enn de forrige, og dekker på 2 lag!


 

scratchDLessie-028
One apple a day – 3 lag
Dette er en lys og sterk limegrønn lakk! Denne syns jeg er så kul! Denne har også dessverre en veldig vannete formula, og jeg måtte bruke 3 lag med den for at den skulle dekke ordentlig. Men fargen på lakken veier opp for den kjipe formulaen!


 

scratchDLessie-033
18 carat gold – 2 lag
La oss bevege oss til shimmerlakkene! Første ut er denne gullakken som inneholder EKTE gullpartikler! Aaaw ye! Lakken har en fin gulltone, men den lener seg litt mot en bronsefarge. Lakken er litt sheer på første lag, men bygger seg opp greit på 2. laget!

scratchDLessie-042
Med matt overlakk
Jeg har også prøvd Scratch sin matte overlakk, men den var jeg ikke helt fornøyd med. Den legger et veldig tåkete lag over lakken, og jeg føler ikke den matter lakken godt nok ned. Favoritten min er fortsatt Essie sin Matte about you!


 

scratchDLessie-050
Sapphire – 3 lag
Dette er en mørk blå shimmer som streker en del. Den er litt vanskelig å bygge opp, jeg måtte bruke 3 lag for at den skulle dekke. Til gjengjeld er den craaazy shiny når den tørker!

scratchDLessie-056
Med matt overlakk
Igjen prøvde jeg med den matte overlakken, men er fortsatt ikke helt overbevist..


 

scratchDLessie-063
Amethyst – 3 lag
Den nest siste lakken er denne superfine mørkelilla shimmerlakken, som inneholder lysere rosa og blå shimmerpartikler. Den er kjempefin, men trenger 3 lag for å dekke helt.


 

scratchDLessie-081
Juicy – 3 lag
Den siste lakken jeg har å vise dere i dag er en av mine Scratch favoritter, nemmelig denne nydelige glassfleck lilla lakken! Denne er ment som å brukes som en overlakk, men jeg må innrømme den er så mye finere alene! Lakken trenger 3 lag, men det er verdt det!

Måtte ta med et ekstra bilde i naturlig lys!

scratchDLessie-088


Scratch har veldig mange fine farger på lakkene sine, men det er bare synd at formualen varierer så veldig fra lakk til lakk! Pleieproduktene til Scratch er mulig å få ta på Kicks, de har blant annet en utrolig god neglebåndsolje og håndkrem som jeg elsker!

Lakkene kan du kjøpe HER eller HER for 110 kr pr. stk!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *