TL Design – Elegant nights kolleksjon! (8 swatches)

I dag har jeg en helt splitter ny kolleksjon å vise dere! Denne kolleksjonen er ute i dag, og heter «elegant nights» fra TL Design! I kolleksjonen er det 4 creme lakker, og 4 glitter lakker, så litt for en hver smak! 3 av lakkene er hentet inn fra det gamle sortimentet, så dere har kanskje sett noen av dem før!
elegantnights
For å se alle swatchene, trykk på «read more»! 😀

 

elegantnights-008
Black teal – 2 lag
Dette er en mørk turkis/blå lakk. Den er ekstremt pigmentert, så denne brukte jeg baselakk under før jeg swatchet så neglene mine ikke skulle ta farge av lakken. Den tørker litt matt/gummi aktig, men om du ikke liker finishen er det bare å bruke overlakk på den. Lakken er hverfall veldig fin, og er litt mørkere i virkeligheten enn på bildet. Jeg brukte 2 lag på bildet, men den kan klare å være en onecoater!


 

elegantnights-028
Dusty violet – 2 lag
Dette er en dus lilla lakk som dekker på 2 lag. Den har en veldig god konsistens og formula, så den var veldig lett å jobbe med!


 

elegantnights-042
Deep azure – 2 lag
Dette er en litt dus turkis lakk, den fremstår litt sterkere på bildet enn den egentlig er. Lakken var veldig lett å jobbe med!


 

elegantnights-050
Soft peach – 2 lag
Dette er en dus rosa lakk med en superfint sjøgrønt shimmer! Jeg elsker shimmeret i denne, og liker den uvanlige kombinasjonen! Jeg håper TL Design fortsetter å eksprimentere med spennende shimmere som denne lakken har 🙂 Lakken er lett å legge, og dekker på to lag!


 

elegantnights-084
Magic dust – 3 lag (med overlakk)
Magic dust er en gull og lysegrønn glitterlakk i en blank base. Glitteret en veldig finkornet, men dekker ikke helt på 3 lag. Den er derimot veldig fin å legge over en annen lakk! Lakken tørker veldig ruglete, så det er lurt å bruke en overlakk over. Dette er en av lakkene som har vært i sortimentet til TL en stund.

elegantnights-014
Magic dust – 1 lag over black teal (med overlakk)
Her har jeg lagt magic dust over black teal som også er i kolleksjonen. Her kommer glitteret mye bedre frem! Lakken blir nesten magisk 🙂


 

elegantnights-091
Flashy – 3 lag (med overlakk)
Dette er en finkornet turkis og lilla glitterlakk i en blank base som definitivt blir min favoritt i denne kolleksjonen! Den er så fin! Jeg måtte bruke 3 lag for at den skulle dekke skikkelig, men det er så verdt det! Denne tørker også veldig ruglete, så det er lurt å bruke en overlakk over.

elegantnights-035
Flashy – 1 lag over dusty violet (med overlakk)
Her har jeg lagt den over dusty violet, jeg syns det ble kjempe fint!


 

elegantnights-100
Ghana – 3 lag (med overlakk)
Dette er en bronsefarget glitterlakk i en blank base. Denne er like finkornet som de andre, men denne kunne jeg klart å få til å dekke på 2 lag. Jeg la 3 lag for sikkerhetskyld. Som de andre, tørker denne også ruglete, og burde ha en overlakk over seg. Denne har også vært i sortimentet til TL en stund.

elegantnights-060
Ghana – 1 lag over soft peach (med overlakk)
Her har jeg lagt Ghana over soft peah, noe som ble en veldig fin og dus kombinasjon! Ikke like mye «bling» som den er alene!


 

elegantnights-114
Taj Mahal – 3 lag (med overlakk)
Til slutt har vi Taj Mahal som er en nydelig lilla/rosa glitterlakk. Denne er kjempe nydelig, og finkornet! Som Tina-Tech sa i sin bloggpost, gir den en utrolig fin dybde på neglene! Denne kunne jeg klart å legge to lag med, men jeg brukte 3 lag på bildet. Denne tørker også ruglete, og overlakk er anbefalt. Dette er den siste og tredje lakken som har vært i sortimentet til TL en stund.

elegantnights-072
Taj Mahal – 1 lag over soft peach (med overlakk)
Jeg la også denne lakken over soft peach for å gjøre den litt mer rolig, og det ble også kjempe fint! Denne er nok også fin over litt mer rosa/lilla lakker.


Det var alle lakkene! Som sagt er «flashy» min favoritt, men jeg elsker også shimmeret i «soft peach»!  Jeg syns det finkornede glitteret TL har brukt er utrolig fint, isteden for den standard størrelsen som er litt større. Jeg håper nesten på at de lager noen flere glitterlakker med det type glitteret! Alle creme lakkene var veldig enkle å legge, jeg syns bare at TL lakkene har blitt bedre og bedre for hver kolleksjon de har gitt ut. De er ikke lengre supertynne og vannete i konsistensen. Tommel opp for TL Design! 😀

Lakkene kan kjøpes HER for 99 kr pr. stk (89 kr med rabattkoden «IDAMp«),
og hele kolleksjonen HER for 594 kr! Da får du altså 2 lakker gratis! 😀 (534 kr med rabattkoden «IDAMp»)

# Hvilke lakker likte du best?

Lakkene er sendt for vurdering.

29 Comments

 1. Linalinux

  Taj mahal är helt klart min färg, tror den hade varit riktigt snygg över svart, den var ju magic dust såklart fin, magisk helt klart 🙂

  Reply
 2. Ingrid Flatland

  Har alltid hatt en greie for blå og grønne lakker, men i denne kolleksjonen var Soft Peach og Taj Mahal definitivt mine favoritter! De er helt nydelige!

  Reply
 3. Eva

  Sådan en smuk kollektion! Er helt vild med blandingen af creme og glitterlakker, og at der er så forskellige farver. Mine farvotitter er nok Taj mahal og Dusty Violet(meget flot og anderledes lilla lak. Sådan en farve ser man sjældent synes jeg :D)

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *