TL Design KIDS – Del 1 (swatches)

Endelig, her er hva dere har ventet på!
Nå har jeg skrevet et kjempe langt innlegg om de nye barnelakkene fra TL Design!
Både flaksebilder og swatches følger med, så dette blir bildespam!

Trykk på «continue reading» for å se alle swatchene av TL Design Kids lakkene!

pakkepakkeTL-011

Tenkte jeg kan starte med en liten sammenligning av de vanlige TL lakkene, og disse søte bamse lakkene!

Når jeg så på bilder av lakkene, trodde jeg de var på størrelse med Depend lakker, men de er faktisk større enn de vanlige TL lakkene!
vurderinger-024

Børstene er nokså like, men staven på barnelakkene er mye lengre, så pass på at lakken ikke renner ned og drypper.
Staven er nødt til å være så lang for å kunne rekke helt ned til bunnen.
Jeg syns også børstene på barnelakkene var litt mykere, og litt større å jobbe med.
vurderinger-029

Over til swatchene!

Alle swatchene er det kun brukt ett lag på, utenom de det står annet under 🙂

flaskebilderTLDESIGNkids-001

TLKidsdel1-007
Hocus Pocus
Dette er en lakk som inneholder både store og små holografiske hex glitterflak. Etter å ha prøvd noen andre TL glitter lakker, har jeg erfart at man ofte må «fiske» etter glitteret, men med Hocus Pocus hadde jeg ikke det problemet i det hele tatt! Det kommer rikelig med glitter på neglen allerede på det første laget.
Denne lakken tørker også ganske kjapt!

flaskebilderTLDESIGNkids-008

TLKidsdel1-011
Carnival
Denne lakken har de samme store holografiske hex glitterflakene som i Hocus Pocus, men har også microglitter som skinner i turkis, gult, rosa og blått!
På denne lakken syns jeg det var mye mer vanskelig å få tak på hex glitteret, så her måtte jeg «fiske» og plassere. Det kan fort ende opp med at lakken blir tykk på neglen, så denne tørket veldig sent på meg.
Det kan være lurt å bruke en topcoat på denne, siden den tørker ganske ruglete.

flaskebilderTLDESIGNkids-038

TLKidsdel1-018
Cotton candy
Dette er en oransje lakk med litt jelly konsistens, med et glitter i som kan se oransje, gult og lilla ut.
Denne er en av mine favoritter!

flaskebilderTLDESIGNkids-034

TLKidsdel1-028
Circus
2 lag
Dette er en lakk med gjennomsiktig base som inneholder masse rødt glitter, som kan til tider også se litt rosa ut. Denne dekker ikke veldig godt på ett lag, så jeg tok to.
Denne lakken er veldig lett å legge, men tørker litt ruglete, så det kan være lurt med en topcoat på denne.

flaskebilderTLDESIGNkids-019

TLKidsdel1-030
Twilight zone
Denne lakken har en lilla base med glitter og holografisk string glitter i.  Denne var mye tynnere i fargen enn jeg trodde, så den ser ganske jelly ut på neglene.

flaskebilderTLDESIGNkids-022

TLKidsdel1-038
Magic wand
Denne er litt lik Twilight Zone, men denne har enda mer glitter og string glitter i seg, så det ser litt mer tettpakket ut. Hadde litt problemer med påføringen av denne lakken, siden den var veldig seig. Det hjalp med noen dråper av neglelakk tynner.
Det kan godt være det kun er min som har dette problemet, så om du skal kjøpe den i butikk, kan du jo skjekke forskjellige om noen er tynnere enn andre.

flaskebilderTLDESIGNkids-027

TLKidsdel1-042
Twist & shake
Denne har også string glitter og vanlig glitter i seg, men er i en gul base, og ikke så tettpakket som Magic wand. Syns ikke det kledde neglene mine så godt med denne alene, så denne ville jeg nok brukt over en farget base.

flaskebilderTLDESIGNkids-032

TLKidsdel1-046
Tivoli
Denne minner veldig om Magic wand, for den har cirka like mye glitter og string glitter i seg. Hadde litt problemer med denne også, siden den var ganske seig i konsistensen.

Lakkene koster 99kr, og her er en liste over steder du får tak på lakkene.

Jeg har også laget en del 2, der jeg har swatchet lakkene over en basefarge. Gled dere til del 2 kommer!

# Hvilke lakker likte du best?

11 Comments

 1. Får nesten vondt av å si det, men jeg ble faktisk litt skuffet. De så utrolig flotte ut på flaskene, så når jeg fikk dem på neglene var det mange nedturer…. Usikker på om jeg kommer til å kjøpe noen selv…

  Reply
 2. Insouciant

  Jeg får litt vondt av at et produkt som er rettet mot barn skal være så forskjellig på flasken (som er nydelig!) i forhold til hva man faktisk får med seg over på neglene. Til voksne er det helt ok, men jeg hadde ikke hatt hjerte til å kjøpe annet enn Cotton Candy og Circus til et barn.

  Reply
 3. Karen

  Må si jeg ble litt skuffet. Trodde de skulle være skikkelige fargerike osv. Men de var fine, men jeg synes i grunnen at nesten alle så helt like ut… ;/

  Reply
 4. Ble ikke veldig begeistret for disse alene altså, men gleder meg til del 2, håper de er finere da! 😀 De ser jo skikkelig fine ut i flaskene, men så kjedelige og nesten vanlige på neglen.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *