TL Design – Northeren light silver & gold

Det blir en del eldre swatches her på bloggen fremover, for ringefinger neglen min har tatt ferie.. For noen uker tilbake skulle jeg buffe ned den opphøyde linjen jeg har på neglen etter jeg klemte den i en dør for mange år siden. Det som er sinnsykt skummelt med å buffe neglene er at du kan faktisk buffe for mye. Yep, og det var det jeg gjorde. Jeg klarte å buffe for mye av den naturlige neglen min ganske høyt oppe ved neglebåndet, og nå har neglen grodd ut.. FOR ET MARERITT! Siden neglen er blitt så tynn akkurat i midten på det lille området klarer den å dele seg i to, ja, hele neglen. Jeg har filt den helt ned til skam-nubbies, men den deler seg stadig vekk.. Jeg blir gal! Jeg liker nubbies, men ikke slike skam-nubbies som jeg har nå. Dessuten ser neglen min ut som hårfestet til dracula. Ikke kult.
Jeg håper hvertfall på å få swatchet litt igjen til helgen! I mellomtiden får dere kose dere med disse fine lakkene fra TL Design! 🙂

Northeren light lakkene til TL har lenge vært i soritmentet, men det var ikke før nå nylig de «kom tilbake» med Party Toppers kolleksjonen. Lakkene er smålig holografisk fin-glitteret (nesten mer som shimmerlakker..) lakker i en blank base. Disse MÅ ristes godt før bruk, for glitteret ligger i bunnen av flasken. Jeg opplevde at sølv lakken var litt mer tykkere i basen enn den i gull, derfor var det litt vanskeligere å blande den. Disse lakkene kan brukes over hvilken som helst lakk, men jeg har brukt den over en sort lakk for å vise dem frem best!

Northeren light i silver er holografisk glitter, som gjerne kan bygges opp med flere lag. Denne er litt mer holografisk enn den i gull.
hmgrtl-080
2 lag over TL Design – Queen Bumblebee

hmgrtl-081

hmgrtl-085
Direkte sollys

Den ser kanskje ikke så holografisk ut på neglene, men den er veldig fin i flasken når du har ristet den!
hmgrtl-090
Direkte sollys

 

Northeren light i gull er mindre holografisk, men den er fortsatt bittelitt holografisk i solen.
hmgrtl-096
2 lag over TL Design – Queen Bumblebee

hmgrtl-099

hmgrtl-105
Direkte sollys

Jeg er så glad jeg har disse i samlingen, for det er så lett å «sprite» opp en enkel lakk med litt ekstra glitter! Enda bedre, det er veldig lett å bygge opp intensiteten på glitteret ved å påføre flere lag! Dette er absolutt must-have lakker 🙂

Sølvlakken kan du kjøpe HER, og gull lakken kan du kjøpe HER for 119 kr 🙂

# Likte du beste sølv eller gull overlakken?

Produktene er sendt for vurdering.

 

2 Comments

  1. linalinux

    jag har funderat många ggr på om jag ska köpa nån northern light men jag kommer varje gån fram till att jag nog inte skulle använda den. Jag har flera superfina toppers men jag använder dom aldrig. vet eg inte varför 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *