TL Design – The good life kolleksjon! (8 swatches)

I dag skal jeg vise dere den nyeste kolleksjonen fra TL Design! Denne gangen har de kommet med en kolleksjon som virkelig glitrer! :D

tlny-057
Dreamy – 3 lag
Jeg starter med det beste først, nemmelig favoritten min i kolleksjonen. Dette er en mørk blå lag som inneholder så mye blått og lilla shimmer at det er vanskelig å vite om den faktisk er blå eller lilla. Lakken der veldig mystisk, men så utrolig fin. Litt sheer, så jeg brukte 3 lag for at den skulle dekke skikkelig.

tlny-050
Crazy – 2 lag
Crazy er også en veldig mørk lakk, men denne har et litt annet shimmer i seg. Shimmeret er en blanding mellom grønt og turkist, også inneholden den noen få hint av lilla. Det gjør den litt ekstra spesiell, og fin!

tlny-043
Laughter – 3 lag
Laughter er en litt mørk turkis glass fleck lakk med masse turkist og lilla shimmer i seg. Denne er ganske sheer, så den kan brukes over en annen lakk, eller alene. Jeg måtte bruke 3 lag for at den skulle dekke ordentlig. Jeg fikk ikke helt frem det fine lilla shimmeret i denne, for det er mye tydeligere enn på bildet.

tlny-069
Energy – 3 lag
Energy er en lakk med en jellyrød base som inneholder sølv og rødt glitter. Denne glitrer så fint! Denne er også ganske sheer, så her har jeg også brukt 3 lag. Den virker litt tykk og vanskelig å legge i flasken, men den er faktisk overraskende lett å legge, selvom den er stappet med glitter. Woop!

tlny-064
Glamour – 1 lag over sort
Glamour er en kjempe fin effektlakk i en blank base. Jeg liker å ha slike effektlakker over en mørk lakk, og ikke bruke dem alene, siden jeg ikke er så glad i det når neglelinjen synes. Jeg har lagt lakken over en sort base, og da skinner lakken i lyserosa, og har en duochromet effekt i litt grønn/gult. Superfin!

tlny-033
Happy – 3 lag
Happy er en fuschia farget lakk som igjen har veldig mye lilla shimmer i seg. Sheer denne også, så 3 lag er brukt på bildet.

tlny-017
Girly – 2 lag
Girly er litt lik som happy, men finishen er forskjellig. Denne har en litt mer frost finish enn happy som er glass fleck, og inneholder microglitter. Jeg vil ikke si dette er en ordentlig frost lakk, for den er ikke så vanskelig å få uten veldig tydelige børstestreker. Fin er den!

tlny-010
Sparkle – 2 lag
Til slutt har vi sparkle som er en rødlig oransje creme lakk stappet med gullglitter. Denne er så fin! Lett å legge er den også.

Selvom jeg har brukt 3 lag på mange av lakkene, syns jeg de fortsatt var lette å jobbe med, det var ingen som var vanskelige mot meg.
Lakkene kan du kjøpte hos TL akademiet, eller på nettbutikken HER for 119kr pr stk.

Joyful og My awesome beauty har også ute swatches av lakkene, så sjekk dem ut! :)

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

3 thoughts on “TL Design – The good life kolleksjon! (8 swatches)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>