Deborah Lippmann – Roar høstkolleksjon + 1 bonus

I dag har jeg 3 av Deborah Lippmann sine lakker fra Roar kolleksjonen som kom ut nå i høst! Jeg har også en bonuslakk som jeg skal vise dere!

 
DeborahLippmann2

 

Trykk på «read more» for å se swatchene!

NPD-088
She wolf – 2 lag
Første ut er denne beige/brune nude lakken. Den har litt grått i seg, så den kan gjerne bli kalt en «greige» (blanding mellom beige og grey). Lakken var lett å legge, og dekket på 2 lag.


 

NPD-100
Respect – 2 lag
Dette er en litt mørk rød lakk som har en utrolig fin fylde! Jeg liker normalt sett ikke å ha røde negler, men dette er en rød lakk som passer til og med jeg, som har så blek hud! Denne er ikke for oransje i undertonen til at den kræsjer totalt. Jeg digger denne lakker, og formulaen var helt perfekt! Om du trenger en ny rød lakk, ville jeg anbefalt å kikket litt på denne, den er utrolig fin!


 

NPD-112
Miss independent – 2 lag
Neste ut er denne dype aubergine lilla lakken. Utrolig fin nå som det er vinter! Lakken var lett å legge, og dekket på 2 lag.


 

NPD-095
Earth angel – 2 lag
Roar kolleksjoen inneholder egentlig en glitterlakk til, men den har jeg ikke fått tak på, så da vil jeg heller vise denne lakken som var en bonuslakk i kolleksjonen! Dette er en blanding mellom gammelrosa og beige, men fint bronseshimmer i! Denne er utrolig fin om du ikke vil ha så mye farge på neglen, men fortsatt en fin lakk. Shimmeret i denne gjør lakken veldig fin!


Lakkene koster 179 kr, og Tina-Tech har en fin liste over hvor du får tak på dem her i Norge, som du finner HER!

#Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *