TL Design – Ombre kolleksjon (3 swatches)

Long time, no see! Jeg er midt oppe i bacheloroppgaven min, så jeg blir nok ikke å se så altfor ofte her inne. Når jeg har litt ekstra energi til overs, skal jeg selvfølgelig poste litt her!
I dag har jeg 3 lakker fra TL Design sin Ombre kolleksjon! Jeg vet mange har ventet på swatches av disse, siden TL Design ikke har noen liggende. Jeg kunne dessverre ikke kjøpe alle, men jeg fikk hvertfall kjøpt 3 av dem!

 
TLdesign2

 

Trykk på «read more» for å se lakkene!


Før jeg går rett på swatchene, tenkte jeg å forklare litt hvordan disse funker. Hver lakk har 3 ulike farger i hver flaske, som skal gi lakken en «ombre» effekt på neglen. Jeg vet ikke helt hva de har lagt i begrepet «ombre», for for min del ville jeg heller kalt disse marble, eller noe slikt. De tre lakkene jeg kjøpte er de tre lakkene med sterkest effekt av dem alle. Lakken har en ganske tydelig effekt på første negl, men blir gradvis mindre tydelig, ettersom børsten ikke har stått lenge nok i flasken.

TLdiv-037
Ombre rainbow – 2 lag
Første ut er denne lakken, som er delt i rødt, oransje og gult. Denne var veldig opak på første laget! Om du kun velger å bruke ett lag med denne, vil effekten være ganske tydelig på de første neglene du legger.


 

TLdiv-050
Ombre blue – 2 lag
Denne lakken er delt i mørkeblått med shimmer, en mellomblå, og en lysere babyblå farge. Jeg var usikker på om shimmeret fra den mørkeste lakken kom med, men det gjør den altså ikke. Dette var også en onecoater.


 

TLdiv-055
Ombre green – 2 lag
Siste ut er denne lakken som er delt inn i mosegrønn, en mellomgrønn og en lysere grønn med et blått hint. Dette var også en onecoater. Denne lakken er en typisk farge som stainer, så bruk en god underlakk, og ved fjerning, ikke gni lakken for mye ut på huden!


Inntrykket jeg har fått av disse lakkene er ikke superbra. Lakkene dekker på ett lag, alle sammen, noe som er bra! Men effekten er dessverre altfor svak for min del. Jeg syns konseptet er utrolig morsomt, men syns det er veldig synd det funket så dårlig som det gjorde! Jeg tror lakkene hadde vært mer spennende om fargene var veldig ulike, istedenfor å gå i samme fargetone. Hva med gult, grønt og blått sammen i en flaske?

Du får kjøpt lakkene HER for 99 kr pr. stk!

# Hva syns du om disse lakkene?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *