TL Design – Blog collection (2 swatches)

I dag har jeg flere TL Design lakker til dere! Dette er de to lakkene fra TL’s blog collection som ble utsolgt to ganger! Er de så spesielle som folk skal ha det til?

 
TLdesign

 

For å se omtalen, trykk på «read more»!

TLdiv-018

Celina Karine – 2 lag
Dette er dus rosa, med ett litt beige hint i seg. Denne tørker litt mørkere enn den er i flasken. Formulaen på denne var veldig god, og den var lett å legge!


 

TLdiv-027

Agnes Lovise – 2 lag
Dette er en dyp rødlig vinrød med et lilla hint. Formulaen på denne var også veldig god, og var veldig enkel å jobbe med! Dette er en perfekt høst- og vinterlakk!


Så, er de så spesielle som folk skal ha dem til å være? Nja. Jeg vil nok helst tro disse lakkene ble solgt ut på rekordfart, ettersom at bloggerne Celina Karine og Agnes Lovise er veldig populære, og dyktige bloggere. De har mange fans! I perioden før lakkene kom til salgs, var de veldig flinke til å ta fine bilder av lakkene på neglene, noe jeg også tror hjalp! (Gode swatches er alltid bra! )
Det skal også sies at jeg ikke har noen helt like dupes på lakkene, så de står ut fra de andre lakkene i kolleksjonen, som var mildt sagt ganske så kjedelige. Det skal også sies at jeg syns disse lakkene var de fineste og de som skilte seg mest ut i kolleksjonen. Det var litt derfor jeg kjøpte dem.. Formulaen på dem er også veldig god, og de dekker perfekt på 2 lag! Jeg var hvertfall glad jeg fikk tak på dem før de ble utsolgt, det er alltid gøy å ha lakker som det har vært en stor hype rundt.

Begge disse lakkene er dessverre utsolgt, men resten av kolleksjonen får du kjøpt HER til 99,- pr. stk.

# Hvilken lakk likte du best?
# Fikk du tak på disse lakkene?

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *