Leighton Denny – I am goddess kolleksjon (6 swatches)

I dag har jeg swatches av Leighton Denny sin «I am goddess» kolleksjon, som var deres høst/vinter kolleksjon! Jeg har siklet på disse en stund, og endelig har jeg dem!

 
DeborahLippmann

For å se swatchene, klikk «read more».

Jeg må bare åpne med at det er så lenge siden jeg har swatchet, at jeg har swatchet «feil vei». Haha!  Derfor ser swatchene litt annerledes ut. Tror dette blir et engangstilfelle, for jeg syns selv de «gamle» swatchene mine ser bedre ut. Hva syns dere?

LD-015
Queen Hera – 2 lag
Første lakk ut er denne gullgrønne lakken. Dette er en lakk som ligner veldig på Chanel sin Peridot, men som er mye mer nedtonet, og ikke har like skarpe kontraster mellom gullfargen som Peridot har. Lakken legger seg litt strekete, men er ellers lett å legge!


 

LD-022
Radiant Rhea – 2 lag
Neste ut er denne mørkerøde shimmerlakken. Denne skiller seg litt ut i fra de andre lakkene som har en mørk base med rødt shimmer i. Denne virker mer dus, og nesten litt mer støvete? Litt vanskelig å forklare, men denne er utrolig fin!


 

LD-026
Venus Desire – 2 lag
Dette er en mørk brun fleckslakk. Den opptrer nesten svart på bildet, men det er den altså ikke! Lakken er lett å jobbe med, og dekker på 2 lag.


 

LD-030
Aphroditès cove – 3 lag
Denne ligner litt på forrige, men har litt annerledes flecks i seg. Denne er litt mer duochromet, og skifter mellom rosa, brun, grønn og gul! En veldig fin høstlakk! Denne er proppfull av flecks, så den krever 3 lag. Man kan komme unna med 2 lag, men foretrekker å legge tynne lag.


 

LD-036
Athena divine – 2 lag
Den nest siste lakken er denne mørkeblå fleckslakken. Denne inneholder flecks i blått og lilla, men de lilla kom ikke så godt med på bildet. Lakken er lett å legge, og dekker på 2 lag.


 

LD-044
Tell me Aurora – 3 lag
Siste lakk ut er denne glitterbomben! Denne inneholder holografisk hexglitter i to forskjellige størrelser, og et gullgrønt shimmer. Denne trodde jeg kunne legges over andre lakker, men syns lakken inneholdt akkurat litt for mye glitter og shimmer til at det ble pent. Jeg kommer nok til å bruke denne alene, som jeg har gjort på bildet, fremover. Den er kjempefin, og suuuuper sparkly!


Lakkene koster 230,- pr. stk, og kan kjøpes hos diverse norske salonger!
Besøk Leighton Denny’s norske facebook side!

# Hvilken lakk likte du best?

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *