Essie Gel Couture (3 swatches)

I dag har jeg swatches av de splitter nye Essie Gel Couture lakkene! Jeg har 3 stykker å vise frem, men det blir totalt 19 ulike lakker tilgjengelige i Norge!

 
essiegel

Trykk på «les mer» for å se swatchene!

Det er 19 ulike lakker i det Norske sortimentet, og lakkene skal holder i opptil 12 dager uten å bli herdet i en lampe, om du bruker overlakken deres i tillegg og påfører den annen hver dag. Jeg har ikke testet holdbarheten på disse enda, men når jeg får gjort det vil jeg poste det på Instagrammen min!
essieloreal-064
Fairy Tailor
– 3 lag
Dette er en lys melkehvit sheer rosa. Siden den er ganske sheer, brukte jeg 3 lag for å få den slik på bildet. Den kan også være fin med 2 lag, men da vil man se mer av neglelinjen.


essieloreal-074
Zip me up
– 2 lag
Dette er en pastell grønn, med grønt shimmer i seg. Shimmeret kom ikke så godt frem på bildet, men man kan se det bedre i virkeligheten selvom det ikke er veldig tydelig. Denne var lett å legge, og dekket på 2 lag.


essieloreal-083
Flashed
– 2 lag
Den siste lakken jeg har å vise, er denne klassiske røde, med et lite oransje hint. Den hadde en god formula, en blanding av creme og jelly, og dekket på 2 lag. Jeg kunne brukt 3, for å prøve å skjule neglelinjen som blir litt mer synlig i direkte lys.


essieloreal-092

Her er overlakken som følger med serien, en helt hvit flaske. Syns flaskene er så kule! Og se på børsteskaftet som følger samme «swirl»!

essieloreal-093


Lakkene koster 149 kr, og kan kjøpes hos H&M nå!

# Skal du prøve disse?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *