Orly Epix – 3 swatches

I dag har jeg tre Orly Epix lakker til dere! Epix lakkene regnes som å være det samme som gelelakk, som skal holde lengre enn vanlig neglelakk, uten å måtte herdes i lampe.

orly2

Trykk på «les mer» for å se swatchene!

Før jeg begynner med swatchene må jeg bare si at disse tørker fantastisk blanke, og det uten overlakk! Det er anbefalt å bruke overlakken deres for at lakken skal sitte bedre, men jeg måtte bare poengtere det! De skinner som bare det!

Orly sitt Epix system funker sånn at lakkene skal holde dobbelt så lenge som vanlig neglelakk, uten å måtte herdes. Lakkene er fleksible, noe som betyr at om du får en liten ripe i neglene innen 24 timer etter påføring, vil denne ripen jevne seg ut på egenhånd! Du trenger ikke bruke en underlakk med disse lakkene, det er kun fargen og overlakken som skal brukes. Det anbefales også å buffe neglene litt før påføring.

Nuh, over til swatchene!

Cameo1
Cameo – 2 lag
Dette er en turkis lakk med et grønt hint i seg. Denne er litt støvete i fargen, noe som gjør den veldig fin! Lakken la seg fint, og dekket på 2 lag.

Cameo2

Cameo3


Electropop1
Electropop – 2 lag
Dette er en mørkere neonrosa lakk, som hinter litt mot bringebærrosa! Veldig fin, og super sommerslig! Lakken dekket godt, og var fin på 2 lag.

Electropop2

Electropop3


Nominee1
Nominee
– 2 lag
Neste lakk ut er denne mørkere lilla lakken med et rosa hint. Denne var vanskelig å få fargekorrekt, så den er egentlig litt mer lilla enn rosa. Lakken var lett å legge, og dekket på 2 lag.

Nominee2

Nominee3


Jeg måtte jo selvfølgelig teste om lakkene holdt så lenge som de lovet! Jeg testet Cameo sammen med Epix overlakken.
orlydependchinakonk-303

Slik så neglene mine ut etter 7 dager!

essieloreal-015
Det var veldig lite tipwear, men nok til at jeg ville bytte lakk. (Jeg er jo helt avhengig av å bytte lakk ofte, hehe!).  Husk at dette er på mine negler, og at det kan hende du får mindre tipwear av å bruke lakkene. Jeg vasker hendene ofte, og har ellers veldig skjøre og oljete negler. Så for meg var dette ikke galt i det hele tatt! 🙂
Overlakken tørket veldig fort på neglene mine, men hadde en litt rar lukt av pepper når den tørket. Det er godt mulig det er noen stoffer i overlakken som får lakken til å sitte ekstra godt! Jeg reagerte ikke noe særlig på det, selvom jeg la merke til det. Vær også obs på at du burde legge et litt tykt lag med overlakk på neglene, ellers vil børsten lage en del striper i lakken.

Lakkene skal være fleksible og rette opp i små riper selv, noe jeg følte den gjorde til en viss grad! De første 24 timene følte jeg at lakken var litt myk, men den oppførte seg mer hard etter de timene. Kult!

Det eneste jeg syns er skikkelig dumt med lakkene, er flaskene! De er ikke alltid like fargekorrekte som lakken er oppi flasken. Det betyr at du burde sjekke ut fargen i flasken, eller søke opp swatches før du kjøper dem.


Lakkene får du kjøpt i Lakkbar (oversikt over Norges Lakkbarer HER) for 179kr pr. stk.

Hvilken lakk likte du best?

Produktene er mottatt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *