Pretty serious – 88MPH

I dag har jeg en lakk til dere fra Pretty Serious, som er et nytt merke for meg og samlingen min. Jeg ble veldig glad når jeg fikk tilsendt denne fra Norway nails, for jeg syns det er så gøy å prøve nye ting! 😀

88MPH er en brun/gråish glitterlakk med hologlitter i. Denne blir veldig ru når den tørker, nesten som en teksturlakk. Konsistensen var litt tykk og vanskelig å jobbe med, men det kan godt være det bare er min lakk som er sånn. Jeg la også med et bilde der jeg brukte ett lag med overlakk, men denne kunne godt ha trengt 2 lag med overlakk.

appeal4tnbdiv-033
2 lag

appeal4tnbdiv-039
2 lag med overlakk

# Hva syns du om lakken?
# Har du prøvd lakker fra Pretty Serious før?

Lakken kan du kjøpe HER for 109,-. Husk å bruke rabattkoden min «idamalene10» for 10% rabatt!

Produktet er sendt for vurdering.

5 Comments

  1. Hm.. Denne var ikke helt etter min smak, hverken med eller uten overlakk… Men alltid spennende å prøve ut nye merker, og de har sikkert andre lakker som også jeg kommer til å falle for 😉

    Reply
  2. JuliesNails

    Utrolig spesiell, men fin glitterlakk, denne likte jeg! En ting jeg lurer på er hvilken lampe du bruker for å swatche lakkene dine under, jeg husker du hadde et innlegg om det for lenge siden men jeg finner det ikke. Klem

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *