Svarene på spørsmålsrunden (video!)

Da var endelig svarene på spørsmålsrunden oppe! Det tok mye lengre tid å få opp denne videoen enn jeg hadde trodd.. Etter jeg hadde filmet svarene skulle PCen min klikke hver gang jeg prøvde å redigere i Premiere, siden skole PCene vi fikk på media ikke er gode nok til programvaren vi bruker.. Tafatt. Jeg endte opp med å laste ned Movie Maker som er tidenes mest ræva program til å redigere videoer i, men jaja. Videoen ble heldigvis ferdig, så uten mer snakk, her er den!

Her er videoen der jeg viser hvordan man stamper 😀

Andre ting jeg snakker om:
Upcloseandpolished
Nailsupplies
Transdesign
Norway nails
Innisfree peel off basecoat
Innlegg med 25 forskjellige finisher

Si i fra om dere ønsker flere videoer 🙂

16 Comments

 1. Jeg er helt enig med at det ser stygt ut med neglelakk som flasser, eller ulike lengder på neglene. Friker nesten ut sjæl. Det værste er at neglelakken flasser, og alle venninne mine som har hatt neglelakk på i 4 uker minst, men en bitteliten flekk med farge midt på neglen får høre det, og jeg ber de om å fjerne det, får så fnatt 🙂
  Hehe

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Haha, sånn er jeg og! Kan virkelig ikke fordra når jenter har flasset neglelakk.. Det ser jo ikke pent ut en plass! Jeg så Alexandra Joner på God Morgen Norge i dag tidlig, og hun hadde stygg og flasset neglelakk, så jeg måtte bytte kanal siden jeg ikke klarte å se på det. Altså, når man skal være på TV burde man i det minste se litt velstelt ut, haha 🙂

   Reply
 2. haha… jeg er motstander av å file ned, ikke fordi det er fint, men fordi jeg bruker så himla lang tid på å få lengde. Men det skal sies jeg ser ned på neglene og fnyser av meg selv, æsj… haha.. Jeg bør ha swatches i bak hånd til dette skjer igjen, For igår måtte jeg levere inn to konkurranser med en kort, jikes 🙂 haha
  Innlegget om alle de ulike lakkene ?:)

  Reply
 3. Å, eg er heilt samd med deg når det gjeld ulike lengder på neglane. Eg har nett mista neglen på ein finger (ikkje helt, då), og måtte klippe alle dei andre neglane kortkorte. Uff og æsj, men eg håper dei veks kjapt ut att.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Bare hyggelig! 🙂
   Jeg hater fersken farger, de kler meg rett og slett ikke.. Det er heller ikke så mange nudes jeg liker. Frost er nok finishen jeg ikke kan fordra! Strekete og grusom, haha.. 😛

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *