OPI – Get your number

Her er den siste liquid sand lakken min, som er get your number! Dette er den blå glitterlakken med holografisk glitter i seg. Denne var litt tynnere enn de andre to, så jeg brukte 3 lag med denne lakken. Lakken legger seg litt som en blå jellybase. Det holografiske glitteret blir litt borte når lakken tørker, men når man påfører overlakk, så er det lett å se!

Jeg syns denne er veldig fin, men tror kanskje jeg skal bruke en blå creme under nestegang, for det tror jeg også kan bli bra.

liquidsand-112
3 lag

liquidsand-123
3 lag med overlakk

Jeg legger også med en litt awkward hand pose. Hva syns dere, ser det bra ut eller er det total fail? Jeg føler meg fortsatt litt ukomfortabel med å swatche lakkene slik..
liquidsand-109

Husk også å sjekk ut den sorte, og lilla liquid sand lakkene som jeg har swatchet 😀

# Hva syns du om get your number?
# Liker du liquid sand lakkene?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *