3 Golden Rose nyheter! (5 swatches)

Mens jeg har vært borte fra bloggen har jeg endelig fått flyttet til Lillestrøm! Det er en stund siden jeg fikk leiligheten, men det er bare nå de siste dagene ting har begynt å bli som det skal. Jeg har vært så stresset og så travel de siste dagene med ny skole, nye folk, fadderprogram og ny leilighet at jeg har hatt hodepine konstant. Jeg har med andre ord ikke klart å holde dere oppdatert på hva som skjer, og har heller ikke klart å holde bloggen oppdatert. Jeg håper de neste ukene skal gå litt mer smooth enn hva denne har gjort! 🙂

I dag er det endelig fredag, og da må jeg ta et pust i bakken for å vise dere noen utrolig fine lakker fra Golden Rose!

grnn-011
36 – 2 lag
Den første jeg starter med er fra sommerkolleksjonen til lakkene som heter rich color. En limegrønn sterk lakk som er lett å jobbe med. Jeg hadde litt problemer med at denne stainer huden litt ved fjerning, så vær litt obs på det.

grnn-014
55 – 2 lag  (uten overlakk)
Holiday lakkene til Golden Rose er teksturlakker, eller slike liquid sand lakker! Jeg ELSKER denne! Den er bare så fin, iihk! Dette er en lyseblå glitterlakk med litt større hex i seg. Bare se den med overlakk over!

grnn-023
2 lag – med overlakk
Det er så gøy med lakker som kan brukes på forskjellige måter, og denne funker veldig fint med overlakk! Det kan anbefales å bruke 2-3 lag med overlakk, siden slike teksturlakker spiser overlakk..

grnn-034
58 – 2 lag  (uten overlakk)
Her har jeg enda en teksturlakk. Denne har en mørk lilla base med masse fint glitter i gull og kobber. Denne ser veldig mørk ut, og nesten ikke lilla ut etter 2 lag. Men fin er den fortsatt!

grnn-036
2 lag – med overlakk
Samme lakk med overlakk over! Stunning!

grnn-044
13 – 3 lag (med overlakk)
Til slutt har vi impression lakkene som er slike «fjærlakker» som har blitt ganske populært i det siste. Denne har sorte og turkise matte bar/string glitteri en klar base. Jeg digger denne! Det var veldig vanskelig å legge denne lakken, for den ble litt bumpy når jeg la flere og flere lag. Det er også vanskelig å legge denne fint ved neglebåndet siden lakken har en klar base.

grnn-051
16 – 2 lag over Golden Rose – 15
Til slutt har jeg en til impression lakk, men denne er litt annerledes, for den er ikke fult å tettpakket som forrige, og denne har litt tynnere bar glitter i seg. Denne har også litt glitter i seg, og bar glitteret er ikke matt som i den forrige. Jeg valgte å legge den over en base, for det er umulig å bygge denne fint opp av seg selv.

Alle lakkene, og mange flere kan du kjøpe HER!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

7 Comments

  1. Godt å høre at du setter ned fint i din leilighet 🙂 Takk for oppdatere bloggen. Hva interesserer meg er – 13-3 lag (med overlakk)! Dette er ren lykke jeg fortelle deg! Jeg elsker denne!

    Reply
  2. linalinux

    jag gillade inte alls tanken på fjäderlackerna när dom kom men nyss köpte jag ett vitt/rosa och den här turkos/svarta ser seuperfin ut 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *