The new black – Ombré graffiti

I dag tenkte jeg å vise dere ett ganske populært merke som har vært tungvindt å få tak på her i Norge. Men, en god nyhet er det at Norway Nails skal begynne å ta inn merket The New Black! 😀

Jeg fikk tilsendt et par prøver fra Nederland, og ett av settene var et ombré sett som jeg skal vise dere i dag. Dette er graffiti settet som består av sorte, grå og sølv lakker! Disse lakkene kan brukes slik jeg har swatchet dem, eller du kan også selvfølgelig bruke kun en lakk på alle neglene.

appeal4tnbdiv-002
Jeg syns lakkene var lette å legge så jeg bruke 2 lag på de fleste, untatt på pekefingeren og lillefingeren. Der brukte jeg 3 lag. Lakken jeg likte best er den grå, for den skiller seg litt mer ut enn de andre. For meg var de veldig standard. Glitterlakken på lillefingeren er liksom bare vanlig sølvglitter i en klar base.

Jeg vet ikke om det bare er jeg som reagerer på det, men er ikke dette en veldig rar ombré? Jeg syns fargene flyter veldig dårlig med hverandre, det blir for store kontraster for min del. Jeg skulle heller ønske lakkene var litt mer like, selv om de ikke måtte vært for like heller. Jeg syns heller man skal bruke disse hver for seg, men det er min mening 🙂

appeal4tnbdiv-004-2

# Hva syns du om settet?
# Hvilken av lakkene likte du best?

Lakkene kan du kjøpe på hjemmesiden til The new black, eller du kan vente til Norway Nails får dem inn. (Det er ikke sikkert dette settet blir tilgjengelig.)

Produktene er sendt for vurdering.

3 Comments

  1. Wow, eg synast det var knalltøft. Eg er ikkje begeistra for vanleg lys til mørk-ombre, men denne varianten likte eg veldig godt. Eg har sikkert nokre liknande lakker eg kan bruke, i alle fall når det er «lov» med både skimmer- og folie-lakkar.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *