4 Inglot swatches!

I dag har jeg flere Inglot lakker til dere! Jeg var veldig spent å prøve disse etter å ha hatt dem ganske lenge i samlingen uten å ha prøvd dem.. Jeg må si jeg er litt skuffet over dem, er mulig at jeg var uheldig med fargene, men. Lakkene er hvertfall veldig vannete, og litt vanskelige å jobbe med. De fleste kunne og måtte jeg bruke 3 lag med. Tror ikke jeg skal kjøpe flere av disse lakkene før jeg har testet dem i butikken.

Her kommer hvertfall swatchene!

inglot-053
992 – 2 lag
Dette er en sterk blå lakk, med lilla shimmer i seg. Det er ikke så lett å se på bildet, og shimmeret kommer heller ikke spessielt godt frem på neglene.

inglot-039
984 – 3 lag
984 er en blek grønn lime farge. Denne kan kanskje minne litt om Essie sin navigate her? Denne var veldig sheer, så jeg brukte 3 lag med denne.

inglot-031
364 – 3 lag
364 er en lys grå lakk med et gjemt rosa shimmer. Det er vanskelig å se shimmeret både på bildet og i virkeligheten. Denne var også veldig sheer, så her har jeg også brukt 3 lag.

inglot-020
363 – 2 lag
363 er en mørk grå lakk med litt blåtoner i seg. Kunne kanskje brukt 3 lag med denne?

Inglot har også åpnet på Sørlandssenteret nå, så jeg anbefaler alle som bor der å stikke innom :) Jeg skal hvertfall innom neste gang jeg er hjemme!

# Hvilken lakk likte du best?
# Har du prøvd Inglot sine lakker?

7 thoughts on “4 Inglot swatches!

  1. Skal du ha ciate julekalenderen i år også? Eller anbefaler du de ikke? Hvordan er egentlig lakkene til ciate? Har veldig lyst på neglelakk kalender men det er jo ikke vits vis de er dårlige og holder kort. Kan du skrive et innlegg om det? Takk.

    • Nei, jeg skal ikke ha Ciate kalenderen i år. Det er dyrt, og jeg har ikke engang brukt en av lakkene jeg fikk i kalenderen.. Syns det var skikkelig dårlig med farger.. Minilakkene er helt ok, men børstene er ganske korte.

  2. Jeg har to O2M lakker fra Inglot, har bare testet den ene, men konsistensen var grusom. De får stå der og fylle opp samlingen så lenge.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>